Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia bulldog vagy csivava?

Francia bulldog vagy csivava?

Figyelt kérdés
Ezen a két fajtán gondolkodok. Jól jönnének a pro- és kontra válaszok!Köszöntem
2011. máj. 15. 15:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
21:28 a származási lap, és a törzskönyv ugyanaz..
2011. máj. 15. 21:56
 22/23 anonim ***** válasza:

15:55 vagyok

Hobbynak általában kislányt visznek, nem jelöl meg mindent meg nem bszik össze-vissza sztem.

Törzskönyv, ha nem tenyészted nem fontos, viszont ha utazol külföldre meggondolandó.

Ha kiválasztod a picit nézd meg h nincs-e sérve, illetve foghibája stb. Jah és persze az oltási papírok!!! Hogy megkapott-e minden oltást ami kellett neki.

Ennyi ami most eszembe jut, mondjuk én nem látok bele az egészbe.

BTW az egyik csibabánk anno Norvégia szépe lett, talán 2007-ben :D:P

2011. máj. 15. 21:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Na meg a legfontosabb, a CHIP. Tavasztól már nem válthat kutya gazdát chip nélkül. Még ha ajándékba is ad valaki egy kiskutyát bárkinek, akkor is kötelező chipeltetni!

Más különben, akár 150.000ft-ja is bánhatja az illetőnek.

Sokan ráfogják, hogy ááá az állatorvosok közül még csak keveseknek van chip leolvasójuk.

De 1.: ez akkor is törvény

2.: érdekes az én állatorvosomnak van, pedig egy Pest megyei kis városban lakunk...

2011. máj. 15. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!