Francia bulldog vagy csivava?
A csivava nekem kicsit nevetséges méretű kutya.
Viszont a bulldog sincs kevésbé agyontenyésztve, nála a légzési gondok azok, ami hátrányt jelenthet.
Összességében a bulldogot válsztanám.
Miért lenne már nevetséges? De gyökér vagy!
Nekem csivim van,és imádom nagyon ragaszkodó,kis szeretetéhes,tündéri jószág:)
Na igen a csivava... kutyának nem nevezném:P de természetesen kinek, mi! Milyen is lenne már, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.:)
Én a Franciára szavazok, bátyáméknak van egy Bézs színű. Hihetetlenül ragaszkodó, de oda kell rá figyelni, tanítgatni mert könnyen elkanászodik! Tesómék mikor megvették, aztán már ők is rájöttek hogy butaság volt akkor megvenni. Szóval nem sok idejük volt vele foglalkozni, és tiszta "dili" lett a kutya, szeretethiányos vagy nem is tudom. Alig bírta rendbe hozni a kutya oktató. De azóta semmi gond, jól nevelt szófogadó kutya
ja, és azt még utolsónak hozzátenném:
azokból lesznek a gyökér kutyák, akiket a gazdájuk örökké felkapkod, amikor közeledik a vérszomjas törpe schnauzer. Az isten szerelmére. Most kutyákról beszélünk, vagy porcelánbabákról? Még ha porbafingó méretű is szerencsétlen állat, akkor is hagyni kell, hogy ismerkedjen más kutyákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!