Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám elszaladt egy nyúl...

Kutyám elszaladt egy nyúl után, jól tettem amit utána csináltam?

Figyelt kérdés

Kutyám elrohant egy nyúl után (egy szántóföldön szerencsére, ahol végig láttam). Hiába kiabáltam utána ő csak kergette a nyulat. Elfutott vagy 200 méterre , amikor a nyúl berohant az üregébe. Ekkor a kutyám pár másodpercig még ott szaglászott, aztán visszavágtatott hozzám. Megdicsértem hogy visszajött. Jól tettem?

Más helyzetben, max 20 méterre távolodik el tőlem, idegen helyen annyira sem megy előre. Mindig figyel engem, és visszajön ha hívom. Néha szoktunk erdőben sétálni és nagyon félek, hogy meglát valami szarvast vagy nem tudom mit és elrohan utána a francba. Mert a szarvasnak nincs ürege, szerintem kifulladásig üldözné.

2011. máj. 7. 15:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ezzel megerősíted a visszajövést, ami jó, de nem akadályozod meg az elszaladást, ami rossz. Olvass, tanulj, járj kutyaiskolába.

És: [link]

2011. máj. 10. 21:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem szabad leordítani a fejét, mert akkor azt hiszi hogy visszament és az rossz dolog.Szerintem szerezz be kutyasípot vagy valami más eszközt, ami jobban hozzád csalogatja az ilyen esetekben.
2011. máj. 11. 13:27
 23/23 anonim ***** válasza:
szereintem teljesen jól tetted hisz az ösztöne hajtotta és legalább szaladt egy jó nagyott:)én is igy szogtam
2011. máj. 11. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!