Befér egy kotorékutya a nyul üregbe?
Figyelt kérdés
Vagy mire lehet vadászni amihet nem kell puska?? És azt hogyan? Van puskang csak én még nem löhetek vele mert a sörét nagyot üt xD:D Amugy vadászok vagyunk amielött jönének az oltások2009. dec. 5. 21:36
1/7 anonim válasza:
ha akar belefér, csak ki nembiztos, hogy kitud jönni. amúgy lehet.. belemegy a nyúl a kutya meg kiássa.. lehetséges. vagy bedugja a fejét és kihúzza... :D
2/7 anonim válasza:
Ha westiet viszel kotorékozni,azt a farkánál fogva ki lehet húzni ha benn ragad.
3/7 anonim válasza:
Az elöző vagyok. Én nyúl vadászatra whippetet vagy valamilyen agárt vinnék.
4/7 anonim válasza:
ha wesitenek megfogod a farkát és húzod akkor a farha szakad le -.- de ha a seggénél a lábai felett húzod akkor semmi baja se lesz...
Magyar vizsla, tacskó, wippet, skót terrier, westie, és kb az összes terrier..
a legnébbszerűbbek közül:
borz- és vidravadászat: airedale terrier, bedlington terrier, welsh terrier, amerikai stafforshire terrier
rókavadászat, kotorékozás,nyúlvadászat: foxterrier, jagdterrier, parson russel terrier, cairn terrier, west highland white terrier(westie),
erre lettek kitenyésztve. bocsi csak a vizslákat nem tudom, mivel terrieres vagyok :))))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kb milyen hosszu a nyul üreg?? Ki lehet ásni? Utolso válaszolotol kérdezem hogy milyen terierekkel foglalkozik? Nekem foxterrierjeim meg parson jack russeleim vannak.
2009. dec. 6. 10:41
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok
14 éves igazából de majd westie fajtára fogok specializálódni :$:D
7/7 anonim válasza:
de most van tacsi - jack russel terrier és mudi-skót terrier keverékem is :') mindegyik megfogja az egeret; sünt nyulat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!