Kiakarok mrnni vadászni holnap nyulra csak nem tom hogy a kutyám biztos visza e jon bár mondjuk idáig mindig vissza jott vajon ha nyul után eresztem akkor is vissza jon a pusztárol hozzám?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 22:39
1/5 anonim válasza:
Ha nincs betanítva akkor valószínűleg nem.
2/5 anonim válasza:
Ha a zsákmány után fut a kutya, és nem tanítottad, akkor nem valószínű, hogy vissza tudod hívni.
Én nem tennék ilyet a helyedben, mert még a végén a kutyát fogják a vadászok kilőni....
3/5 anonim válasza:
Valami nem tiszta nekem.....
Ha vadászni mész, gondolom, te lövöd le a nyulat, a kutyának kellene visszahoznia. Vagy, ha a kérdésedből jól veszem ki, a kutyát akarod a futó nyúlra küldeni. Akkor vagy megöli és nem tudod, visszahozza-e, vagy még jövő héten is szalad utána.
Viszont a második feltételezés messze áll a vadászattól szerintem.
Biztos, hogy vadászni akarsz menni holnap?
4/5 anonim válasza:
Meg azért az se mindegy, hogy milyen kutyáról van szó:) Egy kopó szinte biztos, hogy elkezdi kergetni a nyulat, de egy boxer, vagy egy puli nem valószínű.
5/5 anonim válasza:
Persze, vadászni akar...Orvvadászni... Az, hogy téged meg fognak ezért keményen büntetni, egy dolog, nagyon megérdemelnéd, hogy rámenjen inged-gatyád, a jóhírneved. De a kutyát simán kilőhetik ez miatt és őt már sajnálom. Gondolom téged nem érdekel....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!