Miért ilyen hálátlan a kutyám?
Figyelt kérdés
Egy közepes méretű keverék (vizsla jellegű) kutyám van. Odakint viszonylag nagy területű kennelben tartom. Naponta egy órát sétálok vele. Változatosan táplálom. Rendszeresen játszom vele, tanítgatom is. Mégis amikor megjövök sétából, és vacsorát adok 10 neki percre rá torka szakadtából üvölt. Rengeteged ugat. Minden nap. Akadt olyan is, amikor szinte egész nap csaholt . Pedig aznap másfél órát sétáltam vele, és délelőtt játszottunk is.Nem tudom mit tegyek. Kutyaiskolába nem szeretném vinni. (Nincs semmi zavaró tényező odakint tuti nem azért van csak folyton követelőzik)tegnap 17:47
1/18 anonim válasza:
Nem hálátlan.
Csak ez az oka :
"Odakint viszonylag nagy területű kennelben tartom"
2/18 anonim válasza:
"Naponta egy órát sétálok vele".
Szerintem meg ez a másik oka.
3/18 anonim válasza:
Valószínűleg te is egész nap üvöltenél, ha odakint egy viszonylag nagy területű kennelben tartanának.
4/18 anonim válasza:
Vizsla jellegű keveréknek, nem napi 1 óra séta kéne meg egy kis játék, hanem futtatni kellene, apportírozni vagy ilyesmi játékot játszani.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor a viszonylag nagy méretű kennelt modósítanám nagy méretűre, mert látom sajnos félreérthetően fogalmaztam. Viszonyítás képpen a szembeszoszádom fele akkora kennelben tart két kutyát (és nem viszi minden nap sétálni)
tegnap 18:18
7/18 anonim válasza:
Értem, szóval napi 23 órában egy 30 m2-es kennelbe zárva te nem üvöltenél.
8/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a menhelyek is állatkínzó intézmények mert ott évekig vannak kis helyen összezárva a kutyák. Nyilván napi séta nékül.
tegnap 18:39
9/18 anonim válasza:
Unatkozik te észlény. Séta nulla amit adsz neki.
Keress neki olyan gazdát aki törődik vele veled ellentétben.
10/18 anonim válasza:
Pontosan minek neked ez az állat? Dísznek? Még költeni is kell rá, csak viszi a pénzt, no élvezet. De azért én remélem, hogy csak provokatív kamukérdésként lökted ide a szeretet ünnepén az állatkínzási sztoridat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!