A macska egy hálátlan dög! Miért?
Nem is igaz. :-) Egy aranyos, drága, tündéri kis szőrgombóc. Igaz egy kicsit butuska meg öntörvényű is tud lenni, de amikor dorombolni kezd, és oda dugja a kis buksiját, hogy simogassam meg, hát én olyankor elolvadok.
És képzeld! A férjem aki előtt nem szerette és mindig megkergette mások macskáját, azóta teljesen megváltozott és imádja őt. :-)
A macskák imádnivalóak, csak néha önfejűek,beképzeltek, és bunkók. >< De ezzel együtt is nem tom mi lenne velem Amon-Seth nélkül^^ Olyan kis okos és szép^^ És megvígasztal, ha szomorú vagyok <3
És nem háláltlan ^^ Nekem minig megköszöni a vacsit és a simogatást (kivéve, ha ellenállhatatlan játszhatnákja van X,D)
Mert a macska egy köcsög!!
Az enyémeknek ki volt nyalva a segge mind elmentek.
Azóta kutyát tartok. Utálom a macskákat semmire nem jók csak arra hogy megfogják az egereket az istállóban!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!