A macska egy hálátlan dög! Miért?
A macskának nem gazdája van, hanem alattvalója. Egy macska - ha hálás neked valamiért - akkor az egészen kivételes. Kapsz egy kis dörgölőzést, kis dorombolást, és kész. Mégis mit akarsz, hogy leereszkedjen hozzád őfelssége? A macska egy arisztokrata állat. De éppen ezért szeretjük a macskát, mert olyan fenséges, olyan előkelő.
Nekünk is van macskánk. 14 éves, egy hálátlan dög. És mi mégis imádjuk, kényeztetjük, szeretgetjük. Hát ez van. Ki érti ezt?
Volt kutyám, most macskám van. Mikor vidéken éltünk ott volt egy normális kutyánk, de azon kívül csak olyanok voltak, akik megtámadtak engem. Ez a kutya nagyon aranyos volt, mert 3-4 éves koromban az ő hátán lovagoltam, és tűrte. Nagyon gyerekbarát volt. Csak mikor költöztünk haza vidékről, akkor elütötte egy autó :'(. És volt 2 olyan is, amelyikeket be kellet zárni a hátsó kertbe, mert mindenkit megtámadtak. A legutolsó kutyánál az volt a szerencsém, hogy anyukám itthon volt és hallotta ahogy sikítok, mert a földön voltam a kutya meg tépett, és emiatt menhelyre adtuk. És volt 2 olyan is, amelyikeket be kellet zárni a hátsó kertbe, mert mindenkit megtámadtak. Amúgy 3 éve nem merek kutya mellett lenni egyedül, mert olyankor halálfélelmem van, legyen akármilyen kutya is. :\
Macskám is nagyon sok volt, és mindegyik meghálálta a kaját, simogatást, meg azt amit kapott tőlünk.
Szóval szerintem a macska talán még jobb is, mint néhány kutya. Amúgy 3 éve nem merek kutya mellett lenni egyedül, mert olyankor halálfélelmem van, legyen akármilyen kutya is. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!