Tenyésztőnek számít az ilyen ember?
Ismerősöm így csinálja. Érdekel, hogy szaporító-e vagy tenyésztő.
Vett egy tenyésztőtől törzskönyves kutyát, de nem viszi kiállításokra, tenyészszemlére. A barátnőjének van díjnyertes kan kutyája. A két kutya utódait minőségi táppal eteti, a kutyák családtagként vannak kezelve.
Akkor Ő most szaporító vagy tenyésztő?
És minek csinálja? Ha szereti a kutyáit akkor nem belőlük akar megélni, nem? Azt meg nem mondhatja, hogy a kutya miatt, mert a kutyának nem a szülés a kedvenc mókája.
Az ismerősöd szaporító sajnos. Attól hogy valaki szereti a kutyáit és jó szándékai vannak még nem jelenti azt hogy szakértelme is van és ez az ártalmas, nem az ha nem szereti őket.
Gondolom jó pénzért adja majd őket el.
Betegségekre szűrve vannak/lesznek legalább? Ha nem, akkor csak egy jobb szaporító verzió... szerintem.
*Főleg ha nem
(így pontosabb, a második voltam)
szaporító. A kutyát nem versenyezteti, tehát mások véleményére nem kíváncsi.
A kant az alapján választotta, hogy ki elérhető és nem a szuka tulajdonságaihoz.
Nincs saját vérvonala, nem is törekszik kitenyészteni.
Nem tart meg kölyköket, egyszukás, törzskönyves szaporító
Gondolom a fedezésért egy fillért nem ad, és a kölyköket se papírozza le.
Szaporító. És a kan gazdája is.
Nekem is van díjnyertes kanom, és több szukát is elhajtottam. Ill. a tulajt. Volt akit azért, mert részletekbe akart fizetni ( nem hagyom magam átverni ) volt akit azért nem nem illett össze a két tk. De volt olyan is aki a teljesen más fajtájú szukáját akarta az enyémmel fedeztetni, őt is elhajtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!