Mit tehetnék? Nagyon sajnálom szegényt!
Előre bocsi a regényért, de ez rettenet!!
Az a helyzet, hogy az egyik szomszédunknak van két kutyája, egy kis palotapincsi, és egy husky. A pincsit kb 2 éve vették, de a husky már nagyon régóta ott van, és amióta az eszemet tudom be van zárva a kennelbe. Életében kb 3x volt sétálni, azt is az oltás miatt. Megvagyok róla győződve, hogy oltást az utóbbi 4 évben nem kapott! Nagyon barátságos, de soha nincsen kiengedve, enni és inni legalább kap.. de semmi törődés. Egy időben átmentem hozzájuk, hogy megsimogassam, de azt is csak a rácson keresztül, de az a kutya SZERETETRE ÉHES! Ott sírt amikor elmentem. A legdurvább az, hogy (a szomszéd 9 éves gyerekei mondták) alig várják, hogy meghaljon, hogy a kennel helyére garázst építsenek. Szánalmas!! Olyan rossz a kutyust így látni, megszakad a szívem, hogy sokkal jobb életet is élhetne!! De csak a kis pincsivel törődnek igazán.. gyomrozzák, meg istenítik.. Úgy érzem, tennem kell valamit. Névtelenül bejelenthetném az állatvédőknek? Segítsetek! Előre is köszi a válaszokat :)
Sajnos a hatóságok ennél durvább ügyekben is tehetetlenek (vagy nem akarnak tenni) az állatvédőknek meg egyszerűen kapacitásuk nincsen.
Tényleg az a legeslegjobb amit tehetsz, hogy a kezedbe veszed a dolgot. Ha mást nem, egy nap egyszer kölcsönkéred a kutyát és elviszed sétálni, kicsit megszeretgeted.
Sajnos ez nem ilyen egyszerű..
Ez az elszökött dolog, nem lenne rossz, de persze engem hibáztatnának ugye, mert nekik a kutya csak Dísz.. arra kell, hogy elijessze a betörőket -.- ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!