21 hetes terhes vagyok, a babám mostanában elég sokat csuklik. Annyira sajnálom őt, nem lehet valami jó érzés neki. Mit tehetnék ez ellen?
Sajnos ebben nem tudsz segíteni neki.El kell viselned,hogy csuklik meg neki is.Nálam is sokat csuklik,de nem tudok,hogy segíteni.Majd ha a kezedben lesz a babó akkor már tudsz!
Boldog babavárást!
27hetes pocis
Én akkor ha éppen fekszek akkor sétálok egy kicsit, simizem, nem tudom ez segít e vagy csak én mesélem be magamnak a dolgot.:) Igazából ilyenkor is szokott csuklani még, de ettől többet szerintem nem igazán lehet tenni.:( Mindenesetre hamarabb elmúlik mint amikor csak simán fekszek.
31 hetes kismami
Majd kipróbálom a mászkálást akkor. :)
És hogy milyen érzés? :) Egyszerűen tudni fogod, hogy ez a csuklás. Nem lehet leírni, mintha pattogna valami ott bent. Ezt tényleg nem lehet leírni, de fel fogod ismerni. Általában a 20. héttől képes a baba csuklani, ha jól tudom.
Szia!
Nem baj ha csuklik a babád, (persze, tudom, Te úgy érzed bajban van, és segíteni kellene Neki) mert ilyenkor gyakorol, kortyolgat a magzatvízből.(én UH-n láttam, nagyon édes volt!)
Az orvosok szerint gyakorol a kis tündéred az alap légzőgyakorlatokra! :)
Boldog babavárást!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!