Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért akar mindenki kutyát...

Miért akar mindenki kutyát szaporítani?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, és több embertől is hallottam már, hogy jaj van egy olyan szép kutyám, és most fogjuk pároztatni. Meg hogy jaj van egy fajtatiszta kutyám, de nincsen tk.-e és hogy de be fogja fedeztetni stb.

Én nem is értem, miért gyártják még a kölyköket amikor az állatvédők fülén is kutya lóg..... :-O

2011. ápr. 27. 19:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
0%
Mert azt hiszik lehet belőle pénzt keresni. Sajnos néhány embernek még mindig nem számít a minőség ezét is látni egyre több ideg gyenge, agresszív kutyát ezzel rontva pl. a rotweiler hírét. A szaporítók sokszor mondták már azt szokásos látom rajta hogy vemhes akar lenni de abba nem gondolnak bele milyen sorsa lesz a kölyöknek lehet egész életét egy méteres láncon tölti ami aztán véget is ér 2-3-4 éves korban. De nem lennének szaporítók ha nem lenne vevőjük arra hivatkozva hogy nincs pénzük tk-s kutyára pedig aki ezt nem engedheti meg magának az biztos a jó minőségü tápot, néhány fajtánál a kozmetikust stb. akinek nincs pénze minőségi tápra meg egyebekre annak tökéletesen megfelel egy menhelyi keverék kutyus.
2011. ápr. 27. 20:18
 12/45 anonim ***** válasza:

A menhelyi keverék kutya nem kutya kedves utolsó? Miben különbözik, mint egy tk-s kutya? Nálam semmiben.

Miért szaporítanak? Felelőtlenség és pénzt látnak benne.

2011. ápr. 27. 21:08
 13/45 A kérdező kommentje:

,,Mert Jo dolog az amikor a kutyádnak utodja születik ..."

Te 46 % ! Mé nem szülsz magadnak? Jaaaa! Hogy azt nem lehet kidobni mert rendőrök visznek el a hűvösre? :-D

2011. ápr. 27. 21:11
 14/45 anonim ***** válasza:

Lám, mennyi egyetértő...

És köztük hányan védtek itt olyat, aki konkrétan szaporítani akart...?

Az emberi képmutatás határtalan!

2011. ápr. 27. 21:30
 15/45 anonim ***** válasza:
nem nagyon láttam én itt olyat,hogy egy szaporítót védenének. Meg szokták kapni a hideg zuhanyt rendesen. Nem tudom miről beszélsz
2011. ápr. 27. 21:33
 16/45 anonim ***** válasza:

Na így csinálnak az emberek pénzt a kutyából! 11 kiskutya = 385 ezer Ft - az oltások, de így is mennyit nyertek rajta?És többségi genetika betegségben elpusztul majd 8-9 évesen ha nem előbb. Az én rotim is így járt, de mi anno TOMBOLÁN nyertük (volt törzskönyve)

[link]

2011. ápr. 27. 22:22
 17/45 anonim ***** válasza:

Pénzért.

Ennyi, nem kell túlragozni.

2011. ápr. 28. 07:37
 18/45 anonim ***** válasza:

21:33 - hogy miről beszélek?

Egyetlen egy hozzászólást belinkelek, de ha kéred, utána több tucatot is ilyet. Olvasd csak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1736769-egy-f..

2011. ápr. 28. 11:18
 19/45 anonim ***** válasza:
És miért olyan nagy baj ha az ember pároztatja a kutyákat és utána eladja őket? Hmmmm??? Tudjátok egyáltalán hogy mit jelent a szaporító szó fogalma? Amikor ketrecekben vannak tartva a jószágok, saját ürülékében lépkednek és vannak vagy 100an vagy többen stb. Az közel sem szaporító akinek megfial a kutyája és utána eladja őket! Attól még nem lesz több menhelyi kutya, mivel gazdára találnak! Ha kilökné őket az utcára akkor azt mondom na igen ez gusztustalan de így... Soko okoskodó az sem tudja miről beszél! Lehet lepontozni de ez az igazság. Majd énis mindenkit lepontozok cserébe!
2011. ápr. 29. 14:01
 20/45 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a tenyésztő se tenyésszen mert az is plussz kutya.
2011. ápr. 29. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!