Hol kaphatók farkaskölyköt?
Figyelt kérdés
(Lehetőleg ingyen) a BP. XXII. kerületéhez közel vagy annak környékén lévő helyekre lennék kíváncsi, ahol árulnak farkas kölyköket. Mindenféle segítséget (telefonszám/link/e-mail cím/ elfogadok.
Köszönöm.
2009. márc. 6. 14:05
21/32 A kérdező kommentje:
na végre, egy segítőkész ember, köszönöm, majd szólok neki :D
2009. márc. 6. 15:03
22/32 anonim válasza:
én a 15:00-t irtam.....egyet értek a felettem lévő kommentel, hogy a barátodra fogod..én is ezt gondoltam, hogy csak azért irtad oda a barátodat, hogy ne te tűnj olyan hülyének...
23/32 anonim válasza:
En is nagy allatbolond vagyok , es ha milliardos lennek , vennek egy nagy teruletet es ott tartanek farkasokat , tudom ,hogy vedett allat , de ha lenne megfelelo szaktudasom es eleg penzem szerintem meg lehetne oldani a dolgot, szaporitanam oket stb persze ez csak almodozas , ha a baratod nem milliardos s nem farkasszakerto akkor ilyesmirol ne is almodozzon !
24/32 anonim válasza:
a csehszlovák farkaseb nagyon hasonlit a farkasra (ezért is kell nekem is az), de inkább tapasztalt kinológusoknak ajálják, mivel nem olyan mint a kutya...nehezebben lehet tanitani, mert ő önálló, hasonlóan, mint a farkas... szóval a barátod biztos ne vegyen egy ilyen kutyát.....németjuhász meg munkakutya...okos, de neki munka kell!!
25/32 anonim válasza:
hajrá vegyél egyet majd ír ha találtál
26/32 anonim válasza:
szerintem a 15:15-ös válaszoló kiröhögött téged :DDD
27/32 A kérdező kommentje:
szarok bele :D
2009. márc. 6. 17:47
28/32 anonim válasza:
Ha nagy meg brutál kutyát szeretnél, keress nagy és brutál kutyát, de ne farkast. Azt sohasem fogod igazán engedelmességre és hűségre szoktatni, főleg tanítani nem.
De a bejegyzéseid alapján, sajnálom, de nem ajálnanék neked még egy nagyobb kutyát sem. Nem tűnsz olyan típusnak, akit mondjuk egy jugoszláv farkasölő vagy egy moszkvai őrkutya elfogadna falkavezérnek - innentől kezdve pedig a dolog veszélyes a számodra.
29/32 anonim válasza:
Annál jobb. Legalább hiányozni fog egy darab a seggéből.
30/32 anonim válasza:
Lehet tanítani a farkast, nagyon intelligens, csak az emberre nem hallgat mindig, és tartani ne akarjon senki, hacsak nem álltakertigazgató vagy neves biológus, mert kiszámíthatatlan. Keress rá a farkasokkal végzett etológiai kutatásokra. Nagyon szeretik azt aki neveli őket, de ha a saját érdekük vagy ösztönük úgy diktálja, simán szét is téphetik. És csak akkor nem kerülik az embert, ha már szemkinyílás előtt kezdik nevelni ( kb 10 napos kor előtt) Szóval nem igazán érdemes, és nem egy életbiztosítás farkast tartani ( én is inkább messziről csodálom őket:) meg egyébként is különleges engedély kell hozzá tudtommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!