Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol kaphatók farkaskölyköt?

Hol kaphatók farkaskölyköt?

Figyelt kérdés

(Lehetőleg ingyen) a BP. XXII. kerületéhez közel vagy annak környékén lévő helyekre lennék kíváncsi, ahol árulnak farkas kölyköket. Mindenféle segítséget (telefonszám/link/e-mail cím/ elfogadok.

Köszönöm.

2009. márc. 6. 14:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%

Farkaskutyát ingyen max menhelyen kapsz, de ha felütöd az apró újságot vagy neten szétnézel, nem olyan drágák.

[link]

Tessék itt egy link máris egy csomó lehetőségből tudsz válogatni, ott a net előtted csak élni kell vele.

2009. márc. 6. 14:09
 2/32 anonim ***** válasza:
67%
Budapest hülyékakikfarkastakarnakvenniingyen út 35 szám teljesen ingyen van adnak hozzá ha gyorsan elmész egy kis oroszlánt is persze azt is ingyen! Ember eszednél vagy?
2009. márc. 6. 14:09
 3/32 anonim ***** válasza:
85%
Már nem azért,de a farkas vadon élő állat,nem értem miért akarsz farkaskölyköt.egyébként meg kaphatok és nem kaphatók.Most miért akarsz olyan helyet találni ahol árulnak,ha ingyen akarod,és hogy gondolod egyáltalán?jézus...Egyébként meg létezik Cseh farkas (kutya),de ingyen biztosan nem találsz....hálistennek
2009. márc. 6. 14:12
 4/32 A kérdező kommentje:
nem mindegy? idióta...
2009. márc. 6. 14:15
 5/32 anonim ***** válasza:
89%
Én vagyok az első válaszoló. A farkaskutya=németjuhász. Legalábbis nálunk az Alföldön.
2009. márc. 6. 14:15
 6/32 A kérdező kommentje:
hupsz Xd nem ide akartam írni az elö9zőt... sorry ><'
2009. márc. 6. 14:16
 7/32 anonim ***** válasza:
82%
2009. márc. 6. 14:21
 8/32 anonim ***** válasza:
90%

Farkaskölyköt írtál. (nem farkaskutya kölyköt)

A farkas védett álat, tehát nem kaphatsz és nem is tarthatsz Magyarországon.

2009. márc. 6. 14:21
 9/32 anonim ***** válasza:
90%
Mit szeretnel? Farkast, vagy farkas kutyat? Farkast sehol nem kapsz, se ingyen, se penzert. Kutyara pedig mar van link.
2009. márc. 6. 14:26
 10/32 anonim ***** válasza:
74%
Minek neked farkas kisfiam? Láttál valami filmben és gondolod, hogy jó lesz neked? Ku@vára nem lehet úgy tartani, mint egy kutyát, teljesen más nevelést és hozzáállást igényel. Amúgy meg sehol sem lehet kapni sem ingyen, sem pénzért. Ingyen?? Teljesen elmebeteg vagy? Nincs egy ruppód se de az ellátására hogy lenne pénzed? Gyökér.
2009. márc. 6. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!