Hol kaphatók farkaskölyköt?
Figyelt kérdés
(Lehetőleg ingyen) a BP. XXII. kerületéhez közel vagy annak környékén lévő helyekre lennék kíváncsi, ahol árulnak farkas kölyköket. Mindenféle segítséget (telefonszám/link/e-mail cím/ elfogadok.
Köszönöm.
2009. márc. 6. 14:05
11/32 A kérdező kommentje:
jóvan, mos tmár azért le kéne állni, már kaptam választ te csekélyértékűség, a felfogási szinted egy füzetével egyezik XD
2009. márc. 6. 14:39
12/32 anonim válasza:
A tiéd még annyival se bazzeg! Idióta. Szerintem magadat se tudod eltartani nem hogy egy állatot.
13/32 anonim válasza:
Csekélyértékű:) Ez tetszik. Most komolyan, hogy gondoltad ezt?
14/32 A kérdező kommentje:
jóvan, most már nyugi van!
2009. márc. 6. 14:51
15/32 anonim válasza:
HOnnan jött az ötlet? De legfőképp miért lenne ez jó?
16/32 A kérdező kommentje:
nem kell osztani az észt XD úgyse menne
2009. márc. 6. 14:52
17/32 A kérdező kommentje:
egy barátom kérdezte, én csak próbáltam neki segíteni.
2009. márc. 6. 14:53
18/32 anonim válasza:
Ezt ismerem ha rosszul sül el a dolog és kiderül hogy baromságot kérdeztél akkor ráfogod a barátodra amúgy neki is sok esze lehet
19/32 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg Xd nem viccelek :D igen, neki is okos kérdései vannak...
2009. márc. 6. 14:58
20/32 anonim válasza:
figyelj, szerintem elirtad...mert nem németjuhászra gondoltál? mert azt lehet venni udapesten...de farkast?? az kinzás bevinni a városba, még ha akármilyen nagy ketrje is van a barátodnak....esetleg van Chehszlovák farkaseb..az a kárpátiai farkas és chefarkaskuty keresztezéséből származik...de ha fajtatisztát vesz, akkor az biztos nagyon drága..és ha már ilyen együgyű, akkor biztos ne vegyen chehszlovák farkasebet és német juhászt se.......és még valami: ha annyira nehezésre esikmegvenni a kutyát, akkor hogy fog majd boldugolni a többi költséggel? (állatorvos, MINŐSÉGI ÉTEL, szájkosár, póráz, tálka, .....stb, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!