Mit csináljak vele? Így nem tudunk pihenni tőle!?
Figyelt kérdés
A kutyánk egész éjjel kisebb-nagyobb megszakításokkal ugat.Mostanában kifigyeltük,hogy a közlámpa felett keringőző bogarakat ugatja :( nem tudunk már tőle aludni,mert ha rászólunk elhalgat,de újra kezdi utánna.Mit tegyünk???2011. ápr. 26. 15:35
11/48 A kérdező kommentje:
Bocsi,de ha nincs kielégítve az alap szükséglete,akkor ott nem velünk,hanem a kutyával vannak súlyos gondok...
2011. ápr. 26. 16:27
12/48 A kérdező kommentje:
Számára kínzás,de ő fel sem ébred rá,annyira mélyen alszik.Nem akarja,mert ott ötét van,meg egyszer már bezártuk,mikor munkások jöttek a kertbe,és teljesen megkergült,visított,és mindent szétszedett :(
2011. ápr. 26. 16:29
13/48 anonim válasza:
"Bocsi,de ha nincs kielégítve az alap szükséglete,akkor ott nem velünk,hanem a kutyával vannak súlyos gondok"
Azért ebben nagyon nincs igazad. Ő egy terrier egy kemény munkakutya. igényli a feladatot, a rengeteg mozgást. Ilyen egy terrier.
Az alapszükségletze nem az, hogy kapjon enni és inni.
Ha csak ennyit tudsz adni, akkor nem kellett volna egy terriert választani
14/48 anonim válasza:
Bocsi,de ha nincs kielégítve az alap szükséglete,akkor ott nem velünk,hanem a kutyával vannak súlyos gondok... Hogyan?A kutya hibája,hogy nem értek rá foglalkozni vele?Az még nem felelős kutyatartás,ha van mit ennie.Ha a férjed folyton dolgozik,neked ott a kicsi,bár akár babakocsi mellett is lehetne sétáltatni,akkor pár száz forintért keress valami diákot,aki elviszi sétálni,vagy akár az udvaron játszik velük pár órát.
15/48 anonim válasza:
meg vagy lepődve h egy terrier ugat???annak nem elég egy kert. ha elvered, ha a falnak mész akkor sem elég neki egy kert.elhiszem h sok a dolgod, de a babát nem viszed ilyen szép időben a levegőre??mi szoktuk, és viszem a kutyákat is.tudom h valamai varázs-rögtönható választ vártál vkitől, de ilyen ebben az esetben sincs. van egy igencsak mozgásigényes vadászkutyád, aki egész nap ücsörög a kertben. mit gondolsz mitől fog megoldódni a helyzet??és ha bezárod a garázsba?15 évig ott fogod tartani? egyáltalán miért is van kutyátok?egy terrier nem fog neked házat őrizni...nézd, normális, nyugodt kutyád sétáltatás NÉLKÜL nem lesz. jöhetsz azzal h de a másik bezzeg. a másik valszeg egy kisebb mozgásigényű egyed. de egy terrier soha nem az. egy vadászkutya mit csináljön a kertben?sodukuzzon?értem a terhet, hogy baba,férjed sokat dolgozik. de akkor ne egy aktív fajtát tarts. neked sem jó, a szomszédnak sem jó. és a kutyának sem, aki az egészet megszivja.ő fogja valaki "eltakarítani" az utból v te v a szomszéd. gondolom szeret titeket, gondolom futni is szeret. de ezt nem teheti, hát akk vadássza a bogarakat. de az senkinek sem tetszik. figyu, keress neki egy olyan gazdit aki sportos, vagy vadász, vagy bárki aki minden nap sétáltatja. bár nem értem h a babát kocsiban mérnem viszed levegőre és viszed a kutyákat is.nem lesz igy jó vége a kutyusnak.
16/48 anonim válasza:
nézd, én 5.50kor kelek h 6kor indulhassak az egy órás sétára a kutyákkal. és fél9re megyek melózni.tudom h egy baba milliószor nagyobb falat és odafigyelés minden percben. de vidd az egész bandát sétálni!ha nem látsz rá lehetőséget akkor lépj. keress vkit aki ezt meg tudja tenni és legközelebb körültekintőbben válassz kutyát.
17/48 anonim válasza:
jézusom most olvasom h a kutya hibája ha nincs kielégitve egy alapvető szükséglete. bakker eddig próbáltalak megérteni,átérezni a helyzetedet ,de látom h te csak megerősítést akartál itt h te mindent megteszel, mást már nem tudsz.és nem a te hibás. szerinted ha a gyereked lops vagy verekedős lesz az nem a te hibás lesz? (ez csak pl, senki nem vásol téged semmi csúnyával)de igen. tudod, nevelés kérdése. remélem a gyerekeről többet olvastál mint a kutyákról...
18/48 A kérdező kommentje:
Te miből szűröd le,hogy a kutya csak etetve meg itatva van?Csak mert ez egyáltalán nincs így.Foglalkozva van vele,futtatva is,de napi 5 órát én nem tudok vele foglalkozni,szerintem senki se tud.
2011. ápr. 26. 17:01
19/48 A kérdező kommentje:
Hagyjuk az egészet,sajnálom már,hogy fel mertem ide tenni egy kérdést.Mikor a gyerekem kint levegőzik a babakocsiban addig én labdázok,játszok a kutyával,ez napi 2 óra körül van,a párom is szokott egyébként,pluszba hétvégén meg rengeteget,mikor kint vagyunk a kertben.5 éves a kutya,eddig nem volt soha ilyen gondunk,sem vele,sem a többivel,mint írtam,20 éve vannak kutyáink,sosem sajnáltam tőlük sem az időt,sem az energiát,de nem tudok 100 fele szakadni,és nemcsak a kutyám körül forog az életem.Ha emiatt vagyok rossz gazda,akkor vállalom,bár eddig állatszerető,állatbarát embernek tartottam magam,de biztos igazatok van...
2011. ápr. 26. 17:06
20/48 anonim válasza:
Pechedre kifogtál egy ugatós , túl eleven terriert.
Hiszen a fajtában is vannak különbségek vérmérséklet szintjén.
Egyik megoldás az ugatásgátló nyakörv. Talán reagál rá.
A másik, hogy keresel neki másik gazdát, bármennyire is szereted a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!