Kutyakaja? 1 éves dobermannak most térünk át felnőtt tápra. Melyik legyen? Kb.7-8 e Ft-ot tudunk adni egy zsákért.
elég későn térsz át
szerintem purina
de akármilyen táp lesz, 5-öst minimum rá kell szánni
Én nagyon Brit-táp párti vagyok, messze a legjobb ár-érték arányú táp. 25%-os a hústartalma, vagyis olyan, mint a legtöbb prémium tápnak. Úgy tudom, nem is jó, ha túlzottan magas (60-80%) a fehérjetartalom. Sok ilyen hústartalmú tápnak 1000 forint fölött van kilója, ennek 300-400.
Én is a Brit tápot ajánlom.Nagyon bevált.
Itt most egész jó áron kapható.
Én az aktív tápját etetem.
Azt nem írtad hány kilós legyen az a zsák.
A brit tápok tényleg jók, megfizethető áron, amit az első linkelt. Ahhoz hasonló árkategóriában van a Josera Economy 20kg 7200ft ( [link] )
Amit Te linkeltél: Mindkettő táp jó. A Happy Dog elég jó táp márka középkategória. Bár ahogy figyeltem ez hipoallergén táp. Nem tudom olvastad-e a leírást, de benne van, hogy világos szőrű kutyáknak. Lehet ilyen szempontból a Dogland táp jobb lenne.
Esetleg utána nézhetsz ennek a tápcsaládnak (dog club) is, egy ideig etettem vele, elég jó minőség volt megfizethető áron:
Én arra azért odafigyelnék, hogy ne gabona alapú legyen a táp, márpedig az egyik, amit linkeltél valószínűleg az. Nincs fent az összetétele, ilyenkor pedig én mindíg gyanakszom.
1 éves dobermann még messze nem felnőtt.
Junior tápot kellene ennie minimum másfél éves koráig.
Brit, Arion, Kennel's favorit, Acc
Amit könnyebben beszerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!