Mit csináljak vele? Így nem tudunk pihenni tőle!?
Engedjétek be a lakásba.
És bizony foglalkozni kell vele, mert fizikai és szellemi foglalkozásra szüksége van.
Vagy legalább vegyetek mellé egy másik kutyát, hogy ne unatkozzon.
Mert ő is szenved ettől, nem csak a ti nyugalmatok a fontos.
Ha már élőlényt tartotok!
Kerti kutya,a házba nem engedem be,mert kisbabám van,és amúgysem szeretem az ilyet.
Van másik kutyánk is,az alszik éjszaka mint a tej,őt nem zavarja a másik ugatása.
Én úgy érzem rendesen ki van fárasztva,de arra meg nincs időm,hogy órákat mászkáljak vele naponta.
20 éve vannak kutyáim,de ilyennel még nem találkoztam.A szomszéd meg fenyegetőzik,félek nehogy baj legyen ebből...
Hát pedig ez tipikusan levezetetlen energia tünet. Egy nappal kellőképpen kifárasztott kutyának eszébe nem jut holmi bogarak ugatásával elütni az időt.
Próbáljátok ki, hogy akkor is ugat-e, ha két hétig minden reggel és este sétáltok vele egy órát.
nem tudom milyen fajta kutyáid voltak, de ebben talán kicsit több valami terelő vér, és aktívabb.
nekem is volt kisbabám nem is egy, kutyám is több egyszerre, mégis elmentünk minden nap sétálni. Gondolj már bele milyen rohadt unalmas egész életben egy kertbe bezárva lenni.
Azok a kutyák akik aktívabbak,terrier, puli, mudi vér van bennük, azoknak különösen kell a mozgás a változatosság, a feladat. A te felelősséged a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!