SOS! Megsérült a kutyám! Mivel enyhithetem a fájdalmát?
egy idegen kutya megharapta a hátsó lábánál és nem tud menni,látszik hogy fáj neki.ha ugy fogom meg akkor is.szegényem ugy sír. :(
holnap viszem orvoshoz de addig is kéne valami! hidegborogatás is jó neki? vagy nincs olyan embernek való gyógyszer amiböl egy kis mennyiséget adhatnék neki?
17/L
raktam neki rá borogatást,szegény ugy megszeppent hogy csak fekszik de csak zuzodása van szerencsére,meg egy max fél centis sebe :(
szegény fázik a borogatástól ezért még be is takartgattam kicsit :(
köszi a segitséget!!!!
falun lakunk és a városba viszem őt mindig,sajnos a másikat nem is ismerem még látásból se :(
szegény egyenlőre csak fekszik,de majd rákötöm de egyenlőre ráteritettem neki :( alig tudok hozzá érni mert vísit a fájdalomtól :(
köszi a segitséget!
sziasztok!
meg jött a doki,megnézte ezt a kis lüke Baileyst.kapott kettő szurit,nagyon fájt neki,de nemsokára hatni fog.pénteken viszem kontrollra! :(
Egyem a kicsi szívét, nagyon édes a képen.
A felületi sérülést fertőtlenítsd, a zúzódásnak meg kell pár nap, hogy helyre jöjjön.
Egyébként van egy nagyon jó könyv, innen le tudod tölteni:
Le van írva, hogy melyik teafű, mire jó. Én szoktam adni a kutyámnak, vannak olyanok is, amik nagyon jó gyulladás csökkentők. És ezek biztos, hogy segítenek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!