Fülgyulladás esetén mivel enyhíthetem a fájdalmát?
csak amíg nem tudom orvoshoz vinni,legalább addig
15/L
Mi az, hogy mindig kiszedted a toklászt? A toklász az nem olyan, hogy naponta belemegy. Az én kutyám fülében 1x volt csak 5 év alatt, és nagyon sok bajunk volt vele. Be kellett bódítani, hogy ki tudják szedni. De tény, hogy utána 1-2 hónappal neki is begyulladt, állatorvos 2x mosta ki neki, sötét váladékos cucc jött belőle.
A szőrének meg mi köze a füléhez? És miért csomós? Kicsi lány, ápolni kellene azt a kutyát...
Próbáltad már "tépni"? Ezt ne gondold egy brutális műveletnek, nem fáj a kutyának. Azok a szőrök, amik a füléből kijönnek, már el vannak halva.
Amúgy sem az összeset kell kiszedni, csak a nagyját, ami könnyen kijön, hogy szellőzzön rendesen.
Ha ollóval levágod, akkor csak sűrűbb lesz, és gyorsabban nő.
nem rég halt meg a gazdája és mi fogadtuk be,mikor hozzánk került már ilyen ramatyul nézett ki,egyébként spániel.
nem azt írtam hogy mindennapos a toklász,de pár naponta szokott lenni és akkor kiszedem neki,két naponta nézem neki.
de olyan borzalmas a szőre hogy fésülni már nem lehet,lekéne nyíratni kozmetikussal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!