Megsérült a gyönyörűségem, mi legyen?
Szóval a kérdés konkrétan nem az, hogy mit tegyek, hanem, hogy vigyem-e orvoshoz miután lekezeltem.
Cane Corso kutyám játék közben megsérült, kb 20perce történt.
Eldobtam a játékát, jó magasra ő utána, fel ugrott a levegőbe, és mért ne pont a sarokba esett, ahol van egy fadarab és kiáll belőle egy jó nagy szög. (százas szög azt hiszem) Ráesett, és elég csúnyán felsértette a lábát.
Lekezeltem neki, de mivel a szög rozsdás volt nem tudom elég-e a betadine? Vagy inkább nézze meg orvos, aki persze ma 6ig rendelt.:S
Arra is kíváncsi lennék melyik kis családtagom tette le úgy azt a fadarabot, én észre sem vettem hogy ott van, szerencsétlen helyzet, hogy pont ráesett:S Na majd kérdőre vonom őket, ha haza jönnek, mert ha elkap valami fertőzést én rosszul leszek:(
24N
Sebtől függ. Horzsolástól nem lesz baja, deha bele állt a szög, akkor nyilván orvos kell. Betadint amúgy se lehet szúrt seben használni, az csak felületi kezelésre szabad! Ellenkező esetben akár további kezeléseket is remekül meg lehet vele hiúsítani.
A tetanuszt egy levegőn lévő szög esetén nem tartom jelentős veszélnyek, az nagyon nem bírja az oxigént.
te minek írogatsz, ha érdemnem nem tudsz válaszolni???
Neked nem tetszik ennyi. És, baj hogy nekem a kedvenc fajtám? :D:D
Neked akkor biztosan a kis nyomi csivavák meg pincsik tetszenek, megpöcköli őket az ember és ketté törnek:D
illetve érdemben
De hogyan ne engedjem neki?:S Most még oké nem engedem neki itt fekszik mellettem, rászólok, hogy "hagyd" és nem teszi.
De éjszaka nem fogok tudni rászólni:S
Na jó akkor biztos ami biztos beteszem a kocsiba, és átviszem az állatorvoshoz. Tényleg elég csúnyán felsértette, nem kockáztatok. Ha érdekel titeket majd írok mi a helyzet! Köszi mindenkinek!!!!!
Kivéve, aki lefikázta.... mert nem az a gond, hogy nem tetszik neked. Természetesen kinek mi, de akkor is bunkó voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!