Miért eszik állandóan az udvaron macska kakit a kölyökkutyám?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 17:55
1/4 anonim válasza:
Ásványi anyagokmiatt. Adj neki banánt például.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mivel eteted a cicát , de ha van a kajában ízfokozó és hasonló dolog akkor amiatt.
3/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert az enyém is csinálja! Nem hoszem, h ásványianyag hiány miatt, mert Pro Plan tápot kap, elég drága, és tele van nyomva colostrummal, meg minden hülyeséggel, rajzta van a zacsiján. De már nekem nagyon elegem van, és rohadt undorító... A banános dolgot úgy érted, h a kutyának kell adni, kedves előző válaszoló? (Egyébként nem valószínű, h a kérdező azért tette fel a kérdést, mert a kutyája a saját macskájának a kakiját eszi.)
4/4 anonim válasza:
Sokféle dolgok miatt lehet mondjuk valamikor sajátját is megeszi mert vannak benne olyan anyagok amikre szüksége wan mégha a tápba benne wan akkor is!
(még többre vann szüksége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!