Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kutyàm ès...

Van egy kutyàm ès egy macskàm. A macska màsfèl èves. Kaptam egy kutyàt, ès a macska nem (kedveli). Mit tegyek hogy baràtkozzanak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 éve kapott a cicám egy kutyust társul, először utálta, most viszont elviseli. Ahhoz képest, hogy csak minket embereket kedvel (a cicám), tőle ez is nagy dolog.

Ne erőlködj, ki fog alakulni, csak ne remélj gyors barátságot tőlük. Ha minden jól megy, talán még egyszer elválaszthatatlanok lesznek. De ne szegje a kedvedet semmilyen acsarkodás, mindez csak ideiglenes.

Amíg a cica meg nem tanítja az új jövevényt, ki is itt a főnök:)

2011. szept. 14. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Hozzáteszem van még egy cica, ő se csípte a kutyust eleinte, nagyon tartott tőle. Lassacskán igazi barátok lettek, sokkal jobb a kapcsolatuk, mint ez előző leírásomban lévő cicámmal.
2011. szept. 14. 00:09
 3/5 Akiteki ***** válasza:

Meg fogja szokni a macsek, hogy ő is a ház tartozéka. Egy-két jól irányzott tasli után meg a kutya is megtanulja, hogy nem kergetjük a macskát, mert élesek a karmai. Vigyázz rá, nehogy a szemébe kapjon.

Néhány hónap és egy tányérból fognak enni.

2011. szept. 14. 00:11
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi a vàlaszokat
2011. szept. 14. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk van egy kutyánk, 7 éves (asszemxd) és tavaly lett egy cicánk

A Cicus nagyon félt tőle (a kutyától) mert már egy másik megakarta fojtani.... annyira félt, mikor odavitttük... tisztára felállt a szőre xd

És a kutya is ugatta

De már 'Haverok',,,,,, játszanak, igazi rosszcsontok:)

2011. szept. 14. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!