Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használ/használt valaki...

Használ/használt valaki ugatásgátló nyakörvet? Bevált? Nagytestű vadabb kutyák érdekelnének

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 16:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Az esti "kimegyek orrpöcökölök" ötlet remélem vicc. Ilyen pedig, hogy kutyapszichológus nem létezik. Igen, nagyon sokan annak gondolják magukat de mégsem:)
2009. márc. 3. 20:44
 22/32 A kérdező kommentje:
igen megnéztem köszi, venni fogok remélem beválik.
2009. márc. 3. 21:03
 23/32 anonim ***** válasza:

nem vicc, beválik...

és vannak :D

2009. márc. 4. 21:59
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
még az előzőhöz, miért az jobb ha valaki megveri újsággal szerencsétlent? :S
2009. márc. 4. 22:00
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy Középázsiai juhászt újságpapírral megverni? EZ Kurwa jól hangzik:)
2009. márc. 5. 12:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom behozni a linket, belinkelnéd újra? Én is azt szeretnék venni
2011. ápr. 1. 14:20
 27/32 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én az ebcicaweb.hu oldalon vásároltam [link] , kicsit tarottam ettől az impulzusos megoldástól, de valójában teljesen ártalmatlan a kutyusra. Sem lelkileg, sem testileg nem káros!
2011. ápr. 11. 08:33
 28/32 anonim válasza:
Nagytestű kutyáknak ez [link] a legjobb, legalábbis nekem a farkasölőmre bejött!!
2011. ápr. 11. 08:35
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy milyen sok hozzáértő van. Nekem komondorom van ,hajlamos túlspirázni magát, ha nem vagyok a közelében és idegen jön a kapunk közelébe. Ha ott vagyok, nem balhézik, csak ugat egyet kettőt. Ha nem vagyok kint, akkor szinte mindent bevet, hogy megmutassa, ő a főnök. Két napja van rajta a nyakörv, de már fél óra után érezhető volt a különbség. Most csak szintén ugat, normál kutyahangnemben és marad a komoly figyelés. Szóval, akik azt írják, hogy kínzás, azoknak ajánlom, tegyék fel magukra és ordibáljanak egy kicsit. Nem csíp nagyobbat, mintha megnyalnál egy 9 voltos elemet. De inkább csak olyan érzés,mintha kapnál egy közepesebb nyaklevest. Nem mellékesen jusson eszedbe, hogy a kutyák amikor balhéznak egymással minden komolyabb következmények nélkül véresre verik egymást, azután megrázzák magukat és folytatják tovább a tevékenységüket. Itt most nem az eszement kutyatámadásokra gondolok, csak a szimpla dominancia harcokra. Szóval az ugatásgátló nyakörveknek nem a kutya teljes elhallgattatása a feladata, hanem az ugatás megfelelő szintre korrigálása. Amikor a nyakörv működésbe lép, akkor csak kizökkenti a kutyát a rossz viselkedéséből. Pont úgy, mintha te akarnád oldalba bökni, ha nem figyel arra, amit mondasz neki. De mivel nem lehetsz mindig ott, ezért ez a kis segédeszköz pont ideális. A kutyám rögtön az ablakunkat leste, össze tudta kötni a hangjelzést velem, pedig nem is látott sehol, csak eddig eszesen tudta, ha nem vagyok ott, nem tudok rászólni. Most ez a kis csele nem jön be. :)
2011. nov. 17. 14:26
 30/32 anonim válasza:
Sziasztok! 3 kutyusunk van!2napja új helyre költöztünk,a szomszéd hívott hogy ugatnak a kutyák mondtam nekik hogy új helyen vannak és nem értik a helyzetet a kutyák.a régi helyen csak akkor ugattak ha idegen kopogott!lassan muszáj mennünk dolgozni de így nem merünk mert nem akarunk rögtön összeveszni mindenkivel:) kérlek adjatok ötleteket!!!
2013. aug. 18. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!