Használ/használt valaki ugatásgátló nyakörvet? Bevált? Nagytestű vadabb kutyák érdekelnének
ilyen gond nálunk is volt... akárcsak a szomszédokkal...
szerintem kössétek meg éjszakára egy olyan helyre ahol nem lát ki az utcára, majd reggel elengeditek
szerintem még ez a leghumánusabb megoldás
egy próbát megér
Nem válik be!
Még vadabb lesz tőle a kutya. Így is van valami oka annak hogy vad, ha még árammal is csapatod, azon sem csodálkoznék ha megtépné a családot.
Először egy !alapos! orvosi vizsgálat kellene,hogy kizárható legyen a szervi eredetű probléma. Sok kutya attól vadul meg hogy fáj valami, de a gazdik erre gyakran nem gondolnak.
Vannak már rehabilitációs foglalkozások az országban több helyen, ahol ilyen problémás kutyákat kezelnek. El kell járni.
Egyetlen olyan kütyü, bogyó vagy csodaszer sincs ami megoldja helyettes a problémákat.
az éjszakára megkötős vagyok :D
mi lenne akkor, ha mondjuk éjjelenként mikor ugat kimennél hozzá és rászolnál, rápöckölnél az orrára és visszamennél, és ha újra elkezdene ugatni, akkor újra eljátszanád ezt vele? egy próbát megér, lehet hogy a végén leszokik róla
vagy még esetleg van kutyapszichológus, nem egy olcsó megoldás, de annál mindenféle képpen jobb hogy szegénykének valami baja essen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!