Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használ/használt valaki...

Használ/használt valaki ugatásgátló nyakörvet? Bevált? Nagytestű vadabb kutyák érdekelnének

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 16:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
illetve elsőnek írtam (előző).
2009. márc. 2. 04:41
 12/32 A kérdező kommentje:
nem pesten lakom, közép-ázsiai a kutya és ahogy sötétedik elkezd sokkal éberebben figyelni mint világosban és a legkisebb zajra ugat órákig. hajnalban mikor jön az ujságos szintén vonyít ugat egy óra hosszat, amíg hallja más kutyák ugatását akár négy utcával arrébbról. amúgy nyugodt a kutya nappal nem csinálja ezt, látja kit ugat, elmegy abbahagyja, én csak a hajnali ugatást szeretném megszüntetni
2009. márc. 2. 10:10
 13/32 anonim ***** válasza:
na szóval erről van szó, én ilyet használok de tényleg figyelj oda hogy jó ötlet e. [link]
2009. márc. 2. 14:12
 14/32 anonim ***** válasza:

ilyen gond nálunk is volt... akárcsak a szomszédokkal...

szerintem kössétek meg éjszakára egy olyan helyre ahol nem lát ki az utcára, majd reggel elengeditek

szerintem még ez a leghumánusabb megoldás

egy próbát megér

2009. márc. 2. 21:26
 15/32 A kérdező kommentje:
éjjelre kennelbe van zárva a kert leghátsóbb sarkába és pont azért is mert nem lát ki ugat mert csak hall vmi kis zajfoszlányt..:-((
2009. márc. 2. 21:44
 16/32 anonim ***** válasza:
34%

Nem válik be!

Még vadabb lesz tőle a kutya. Így is van valami oka annak hogy vad, ha még árammal is csapatod, azon sem csodálkoznék ha megtépné a családot.

Először egy !alapos! orvosi vizsgálat kellene,hogy kizárható legyen a szervi eredetű probléma. Sok kutya attól vadul meg hogy fáj valami, de a gazdik erre gyakran nem gondolnak.

Vannak már rehabilitációs foglalkozások az országban több helyen, ahol ilyen problémás kutyákat kezelnek. El kell járni.

Egyetlen olyan kütyü, bogyó vagy csodaszer sincs ami megoldja helyettes a problémákat.

2009. márc. 3. 09:04
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
09:04 Te aztán marhára értesz hozzá. Biztos vagyok benne, hogy még soha nem is láttál ilyen eszközt. Olvasd már végig a kommenteket. Egy ilyen fajta kutya persze hogy keményen őriz. Akkor is ha minden rendben van vele. Mit gondolsz, mire szelektálták évszázadokon keresztül, hogy puszilgassa a nyájat dézsmáló ragadozókat, vagy pacsit adjon a tolvajnak?
2009. márc. 3. 12:44
 18/32 A kérdező kommentje:
nem idegbeteg a kutya, engedelmességi vizsgája van, őrző védő fajta, épp a gyökerei miatt figyel sokkal jobban sötétben, és ugat minden zajra...
2009. márc. 3. 14:11
 19/32 anonim ***** válasza:
Megnézted a linket? Olyat használok és jó.
2009. márc. 3. 19:26
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

az éjszakára megkötős vagyok :D

mi lenne akkor, ha mondjuk éjjelenként mikor ugat kimennél hozzá és rászolnál, rápöckölnél az orrára és visszamennél, és ha újra elkezdene ugatni, akkor újra eljátszanád ezt vele? egy próbát megér, lehet hogy a végén leszokik róla

vagy még esetleg van kutyapszichológus, nem egy olcsó megoldás, de annál mindenféle képpen jobb hogy szegénykének valami baja essen

2009. márc. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!