Hallottatok az ultrahangos ugatásgátlo nyakörvröl?
Tudom sokan ellenzik ezeket a dolgokat,az elektromost nem is akarom kipróbálni,ez viszont nem tünik kegyetlenkedésnek.Próbálta már valaki?
Mielött lehurrogtok,azért kell a 2 westimnek,mert a szomszédok közül egy van aki a minimális ugatást se viseli el,mert mikor dolgozom,néha ugatnak a kuyáim,mondjuk ha kintröl más kutyákat hallanak,stb.
tapasztalatokra lennék kiváncsi,ha valaki mégis ellenzi kérem megfelelő hangnemben tegye.
Köszönöm.
Hallottam.
A mi kutyánk egész éjjel ugat. Megszoktuk és a szomszédokkal is jóban vagyunk.
Inkább próbálj barátkozni a szomszéddal.
Ha működik is, és elfojtja az ugatást, akkor lesz helyette más probléma, pl. otthoni rombolás. Ha nem egész nap vonyít a kutya, hanem csak jelez ha zajt hall, akkor a szomszéd a hülye.
Egyébként ajánlom neked a skype-ot. Bemikrofonozod a lakást pár napra, fejedre teszel egy fülhallgatót meló közben, és ha ugat, rászólsz. Érdemes kamerázni is, hogy lásd a döbbent fejét mikor rászólsz :)
Így van, ultrahangos nyakörv, elektromos nyakörv, szép és jó, bár én nagyon ellene vagyok.
A kutyák lehet azért ugatnak, mert szoronganak. A nyakörv hatására lehet nem fognak ugatni, de attól a szorongás még nem múlik. Így elkezdik rágni a bútort, vagy saját magukban, esetleg egymásban fognak kárt tenni, amiknek csúnya következményeik lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!