Tapasztalatok ugatásgátló nyakörvről?
Most szeretnék venni, nem tudom melyik az, amelyik beválik. Linkeket küldjetek, ha tudtok légyszi!
És nem vagyok kíváncsi olyan válaszokra, hogy ez kínzás stb. Azokat úgysem veszem figyelembe!
Pedig sajnos vannak kínzásos módszerek. Elektromos nyakörv nagyon fáj a kutyának és legtöbbször nem is használ. Türelemmel többre mész.
Gondolom családiba laksz és a járókelőket ugatja. Taníts meg Neki behívást, jutalomfalattal, klikkerrel v. síppal. Mikor ugat akkor fújsz vagy klikkelsz és adsz jutalomfalatot, ha odament hozzád. Egy idő után meg fogja tanulni, hogy ne ugasson. Kulcsszó : a türelem!
Szia
Én haltit használok sétakor. Szükség van rá, mert a kutyum megőrül, ha másik kutyát lát. Próbáltam jutifalattal, kedvesen, határozottan, de olyankor se kép, se hang. A halti bevált. Nem okoz fájdalmat, nem zavarja őt, viszont, ha elveszti a fejét ezzel a szájszíjjal össze tudom csukni a száját, és a figyelmét magamra fordítani. Humános módszer, hamar megnyugszik és elfelejti a dolgot. Ha épp nincs rajta a halti, mert a parkban játszunk, csak felmutatom neki a labdáját és arra fókuszál.
Itt a halti:
Beírod a keresőbe, hogy ugatás gátló nyakörv.
Onnantól válasthatsz
ma 18:04
Csak, hogy képben legyél...
Nem 220-al rázatják.
A csodált, és állandóan emlegetett nyugati fejlett kutyatartási kultúrával megáldott helyeken sokan már a kölyökre ráteszik. Így, amikor eladják a kölyköt, már megtanulta, nincs ugatás. Mert arrafelé nagyon komolyan veszik, hogy a kutya nem ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!