Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy is van ez a pitbullt...

Hogy is van ez a pitbullt amstaffként történet? Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
szeretnék egy pitbullt,de túl bonyolult a tartása,hallottam hogy így is ez lehet
2011. ápr. 5. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én legszívesebben korhatárhoz kötném ugyanis látom az utcán a sok pisis sétáltatja ezeket a kutyákat azt ha valami gáz van akkor meg nem tud mit tenni.
2011. ápr. 5. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
9 kutya 14 évesen haha ez nem mesedélután.És hogy voltak ezek a kutyák láttad őket az utcán?:D
2011. ápr. 5. 20:16
 13/15 A kérdező kommentje:
igen 9,mert a családom szokott ideiglenesen állatokat befogadni,pár évig nálunk vannak akár 2-3,de már kezdek lelkileg belerokkani hogy nevelem/szeretem őket aztán oda kell őket adnom,ezért mostmár végleg szeretnék egyet
2011. ápr. 5. 20:42
 14/15 Tyler913 ***** válasza:

Mivel a pitbull-torvenyt csak nemreg fuggesztettek fel,elvileg meg nincs az orszagban pit bullterrier tenyeszet,szoval ha direkt pitbullt aarsz,es nem eleg az amstaff,akkor kulfoldrol hozz garantaltan jo idegrendszeru peldanyt.

De egyebkent 14 evesen meg eleg fiatal vagy hozza.Nemcsak tapasztalat,fizikai ero sem art.En is csak 23 evesen erzem magam erettnek ahhoz,hogy bevallaljak egy amstaffot ugy,hogy mindent elolvastam a fajtarol,amihez hozzafertem,es 7 eve tudom,hogy ilyen kutya kell.

2011. ápr. 5. 21:13
 15/15 anonim válasza:
15 éves vagyok. 2 Amstaffom van. Együtt alszom velük.. :) A média bemocskolta a fajtát.. :S Szerintem nyugodtan vehetsz egyet, csak aztán neveld meg rendesen.. :)) (Mielőtt bárki beoltana nem bántalmazásra gondoltam ;) ) :)) Elöttem már leírták GARANTÁLTAN JÓ IDEGRENDSZERŰT VÁLASSZ! :))
2011. ápr. 8. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!