SEGÍTSETEK! A rövid történet:Anyu nagyon szereti a kutyákat, csak a mamám miatt nem lehetett nekik, mert ő nem szerette és egy házban laktak?
Fogd kézen az anyukédat, és menjetek el együtt egy menhelyre. Ott majd kiválasztjátok közösen, hogy melyik kutyó a szimpatikus.
Ajándékba ne vegyél kutyát soha! Nem jó ötlet, még akkor se, ha tudod, hogy szereti a kutyákat, és vágyik egyre.
Elsőnek teljesen igaza van. Ajándékba soha nem szabad élő állatot adni.
Meg hát anyukádnak szerintem teljesen mindegy, hogy fajtatisza vagy keverék kutyusa lesz, akkor már miért ne adnátok esély egy menhelyi kutyának? A rászánt pénzt (ami ugye egy jó fajtatiszta kutyánál min 100e ft) költitek a kutyusra (ház, orvos, kaja, miegymás).
Másodiknak: neked van labradorod?
Csak én a harmadik vagyok, nekem van .. a labrador minden csak nem nyugodt kutya .. a családban lévő 3ból 3 hiperaktív ...
Aki minket megismer, az rögtön elfelejti hogy neki labrador kellett valaha :D
Csak kiváncsi vagyok ... :D
Nem 3 van egymás mellett: az öcsémnél van egy, nálam van egy és sajnos egy már nem él.
Minden hétvégén 10 km fölött sétálunk, hétközben ha napi 2 órát sétálnánk akkor éhendölglenénk, mert egyedül vagyok.
Nem ugrál egyik sem és nem neveletlenek, ezt senki nem mondta. Értek azért valamit én is a kutyákhoz, nem kell ilyen lenézően kiosztani. De ettől függetlenül nem érzem igaznak azt a 2 dolgot, hogy a labrador kertbe való kutya és nyugodt kutya.
Első vagyok.
Hasonló kérdést tettem fel pár napja/hete. A legtöbben a golden retrievert ajánlották, mint nyugodt, családszerető, gyerekekkel is abszolút megbízható fajtát. És goldikeverékből is sok van a menhelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!