Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Új kiskutya? Szerinted?

Új kiskutya? Szerinted?

Figyelt kérdés

Van egy Amstaffunk és egy csivavánk :)

Amstaffot én nem merem elvinni sétálni,mert volt olyan,hogy a kutya megtámadott minket,azóta félek vele sétálni.:( A csivava pedig nem bírja a nagyobb sétákat (4-5 óra) sajnos,pedig mennék.Anyumnak felvetettem azt a kérdést "mi lenne ha hoznánk egy kiskutyát?"

Persze anyum nem szeretne még egy gondot,de fizetném amit tudok és van Rá időm (igaz jövőre középsuliba megyek de akkor max este vinném sétálni a faluba).Én kifejezetten keverék kutyira gondoltam menhelyről legalább megmentenénk 1 kiskutyát.De anyum nem szeretné,mert fél hogy a kutya milyen keverék lehet és milyen genetika,persze megértem,hogy fél mivel a csivi elég kicsi.Ezért gondolkoztam a német juhászon,nem túl nagy,szereti a sétákat,kedves és elég jól viszonyul más kutyákhoz (utána néztem és kérdezgettem).

Persze megtanítanám pórázon szépen sétálni,jó behívás,esetleg póráz nélküli séta és lehetne vinni a csivivel is.Amstaffot meg anyum viszi sétálni mert elég jó erőbe van :D

De anyu nem bízik benne,hogy foglalkoznék vele..:(

Szerintetek feladjam a kiskutyás ötletem?:/

Lány lenne + ivartalanítás akkor össze kaphat az amstaff kannal és a csivi kannal csak úgy?

2011. ápr. 5. 17:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én városban lakom (családi házas részen), de itt is kriminális a helyzet. Vagy kifér a kerítésen a kutya, pedig középméretű, vagy nem is érdekli őket és nyitva hagyják a kaput vagy van egy kb 1 méteres kerítés és a kaukázusi meg ott dühöng, ha meg akarná erőlteti magát simán kiugrana. Anyósomék utcájában nem lehetett végig menni a járdán, mert az első házban a kerítés kisebb volt mint a német juhászuk, harapott is meg embert, erre lecserélték egy rotira, eladták azt is, mert már beperelték őket, az még több embert összeharapdált. Sok felelőtlen ember van
2011. ápr. 6. 13:19
 32/33 A kérdező kommentje:

De ha tudom,hogy a kutyám kimegy és nem bír idegen kutyákat akkor nem hagyom nyitva a kaput,lehet neki megy egy gyereknek,vagy egy kisgyereknek aki a kutyáját sétáltatja.

Ha meg nem kell a gazdának a kutya vigye el állatmenhelyre,keressen neki új szerető gazdit,ne dobja ki az első faluba.

Lehet én vagyok csak ilyen "bolond".de ez a véleményem =/

És ezért vinnék olyan kutyát ami lekezelné a helyzetet,de tényleg nem tenne nagy kárt.

2011. ápr. 6. 13:54
 33/33 anonim ***** válasza:

Röhejes.

Két kutyával nem boldogulsz, ezért kell egy harmadik?

Gondolkozz is néha - és vegyél inkább kitömött kiskutyát.

Azzal nyugiban sétálhatsz.

2011. ápr. 7. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!