Új kiskutya? Szerinted?
Van egy Amstaffunk és egy csivavánk :)
Amstaffot én nem merem elvinni sétálni,mert volt olyan,hogy a kutya megtámadott minket,azóta félek vele sétálni.:( A csivava pedig nem bírja a nagyobb sétákat (4-5 óra) sajnos,pedig mennék.Anyumnak felvetettem azt a kérdést "mi lenne ha hoznánk egy kiskutyát?"
Persze anyum nem szeretne még egy gondot,de fizetném amit tudok és van Rá időm (igaz jövőre középsuliba megyek de akkor max este vinném sétálni a faluba).Én kifejezetten keverék kutyira gondoltam menhelyről legalább megmentenénk 1 kiskutyát.De anyum nem szeretné,mert fél hogy a kutya milyen keverék lehet és milyen genetika,persze megértem,hogy fél mivel a csivi elég kicsi.Ezért gondolkoztam a német juhászon,nem túl nagy,szereti a sétákat,kedves és elég jól viszonyul más kutyákhoz (utána néztem és kérdezgettem).
Persze megtanítanám pórázon szépen sétálni,jó behívás,esetleg póráz nélküli séta és lehetne vinni a csivivel is.Amstaffot meg anyum viszi sétálni mert elég jó erőbe van :D
De anyu nem bízik benne,hogy foglalkoznék vele..:(
Szerintetek feladjam a kiskutyás ötletem?:/
Lány lenne + ivartalanítás akkor össze kaphat az amstaff kannal és a csivi kannal csak úgy?
Hát nem féltjük, a másik nem támad.:)
Az amstaffot támadta be egy ismerős kutyája,azóta nem merem,mert kan is és hát szerintem a szukának nem esne neki egy kutya se annyira. =/
És Nekem konkrétan társ célra kéne.
Mert tényleg csivivel elvagyok csak hát séta pedig mennék,olyan helyre ahol láttak olyan embereket akik csajokat akartak oda hívni a csaj elkezdett futni és utána mentek.ezért mennék kutyával és mert egy kutya jobban megért mint más.:(
És Ő tényleg azért jönne mert szeret nem azért mert hívtam
bocs rosszul fogalmaztam :)
Az amstaffal mentem és úgy támadott meg minket egy ismerős kutyája a pasi meg nézte,h küzdök a kutyával szálljon le a minekről (szájkosár volt rajta) és azóta félek vele kimenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!