Új kiskutya? Szerinted?
Van egy Amstaffunk és egy csivavánk :)
Amstaffot én nem merem elvinni sétálni,mert volt olyan,hogy a kutya megtámadott minket,azóta félek vele sétálni.:( A csivava pedig nem bírja a nagyobb sétákat (4-5 óra) sajnos,pedig mennék.Anyumnak felvetettem azt a kérdést "mi lenne ha hoznánk egy kiskutyát?"
Persze anyum nem szeretne még egy gondot,de fizetném amit tudok és van Rá időm (igaz jövőre középsuliba megyek de akkor max este vinném sétálni a faluba).Én kifejezetten keverék kutyira gondoltam menhelyről legalább megmentenénk 1 kiskutyát.De anyum nem szeretné,mert fél hogy a kutya milyen keverék lehet és milyen genetika,persze megértem,hogy fél mivel a csivi elég kicsi.Ezért gondolkoztam a német juhászon,nem túl nagy,szereti a sétákat,kedves és elég jól viszonyul más kutyákhoz (utána néztem és kérdezgettem).
Persze megtanítanám pórázon szépen sétálni,jó behívás,esetleg póráz nélküli séta és lehetne vinni a csivivel is.Amstaffot meg anyum viszi sétálni mert elég jó erőbe van :D
De anyu nem bízik benne,hogy foglalkoznék vele..:(
Szerintetek feladjam a kiskutyás ötletem?:/
Lány lenne + ivartalanítás akkor össze kaphat az amstaff kannal és a csivi kannal csak úgy?
Igen,de az se jobb ha rám üvölt,h mit csinálok a kutyával ha esetleg tépik egymást meg mér arra mentem :S
Ez se jobb :(
Gondoltam.
vagy a legjobb vegyek plüss kutyát..=D
De komolyan én mennék erdőbe is de ott is erdő szélen csomó kutya :(
Szerintetek akkor tényleg hagyjak fel vele?=/
Persze van kutyakiképző ismerős max tőle kérnék tanácsot..A Kutyakiképző s meg lesz kérdezve,mi lenne a legjobb =/
Apumnál meg nem lehet kutya :(
Azt írod,hogy szeretnéd,ha megvédené magát az új kutyus. Sztem az amstaff is megvédené,nem? De attól meg félsz,hogy ő megvédi magát? Ezt nem értem.
De attól függetlenül én támogatom a kutyamentést :)
14 csak :)
Az a baj egyedül szeretek sétálni anyummal ha együtt megyünk akkor általában vita a vége,vagy anyu otthagy és amikor bajom van akkor inkább megyek itthonról egyedül és jó lenne aki eljönne 4-5 órára tekeregni csak úgy :/
Igen de kis szolídan :)
Mert sztem Amstaff kicsit nagyobbat harap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!