Hogyan érjem el a kutyámnál azt hogyha nyitva van a kapu akkor ne szökjön ki?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy mellettem kirohan mikor épp mennék ki a kapun hanem amikor nyitva van és a családból valaki kimegy az utcára és már nem látja akkor ő kisurran. Erről hogy szoktassam le?2011. márc. 22. 16:02
21/32 anonim válasza:
Óóóóó drága istenem végre egy ember, aki nincs elájulva ettől a majom Milan-tól. Köszönöm neked:D:D
Nagy kummantás az egész, és sokan még be is nyelik meg istenítik, hát röhej. Ezerszer többre tartok egy Magyar kiképzőt, mint ez a vásári majmot!
23/32 anonim válasza:
Nina, az a baj, hogy amit írsz azzal azt sugallod hogy vannak tökéletes kutyák és akié nem az azt nem tisztelheti a kutya. Igenis nincs olyan kutya aki SOSE "bírálná felül" amit a gazda mond, akárhogy tiszteli, mert nem tökéletes.
24/32 anonim válasza:
Lényegében sok módszer létezik, és mindegyikkel eredményt lehet elérni, csak az egyikkel 1 nap alatt, a másikhoz 1 hét kell. kinek melyik tetszik. Szerintem ennyi az egész.
Lehet az én módszerem gyengének tűnik, de hatásos, csak esetleg több idő kell hozzá, mint egyéb módszereknél.
Nekem meg van türelmem.
25/32 anonim válasza:
Én csak abban nem hiszek hogy a jutalomfalatka meg a szép szó minden esetben visszatarthatja a kutyát attól hogy kimenjen. Én azt vallom, hogy trükkök tanitása meg az engedelmes képzés közben nincs erőszak, de az otthoni szabályok meg alapvető dolgok tanulása közben néha igenis szükség lehet rá.
26/32 anonim válasza:
Te ezt vallod, én mást. És a végén ugyanazt az eredményt érjük el, csak más az odavezető út.
27/32 anonim válasza:
Antisocial Rabbit nem kötekedésképpen, de érdekelne milyen fajta és milyen nemű kutyád van. Mert kétségtelen, hogy sok kutya pusztán a motivációval meggyőzhető arról, hogy mi a helyes, de hidd el, nem mindegyik.
28/32 anonim válasza:
Boxer szuka, tacskó szuka, meg egy német dog szuka van a családban
29/32 anonim válasza:
És sosem volt dominancia probléma egyikkel sem? Esetleg alapból következetes vagy és határozott kiskoruktól kezdve?
30/32 anonim válasza:
kiskoruktól kezdve türelem és tanítgatás zajlik. próbálkoznak, makacskodnak de a türelem meghozza a várt eredményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!