Garancia e a törzskönyv arra, hogy egészséges és fajtatiszta kutyát kapok a tenyésztőtől?
Mivel a helyes válasz már órákkal ezelőtt megszületett, így nem várok több választ.
Köszönöm a válaszokat! Azokat is, amik nem a kérdésre íródtak!
Hamarosan lesz másik kérdés is!
Miért nem érti már meg a sok okos,hogy a TENYÉSZTÉSBŐL NEM LEHET MEGÉLNI!???? Utána számolt már egy is az ilyen kérdések kitalálói közül,hogy mennyibe van a TENYÉSZTÉS?????
Mert szívesen felvilágosítom,ha kíváncsi rá!!! És ne jöjjön nekem azzal,hogy mért adom a kutyát 150-300ezerért,meg hogy akkor csak megéri,mert van rajta haszon!!! Ahhoz,hogy ennyiért el tudjam a kutyát adni 25-30 év TENYÉSZTŐI MUNKA kell!!!És tisztességesen kell csinálni,mert ha vki hosszú távon akar TENYÉSZTENI, azt nem lehet máshogy!!!! És nem attól leszel jó TENYÉSZTŐ,hogy törzskönyveztetsz,meg kiállításra jársz,mert ez csak pénz kérdése!Attól leszel jó TENYÉSZTŐ,hogy aki tőled vesz kutyát az elégedett azzal,amit kapott!Meg attól,hogy a vásárlóidból az évek során barátok lesznek és a következő kutyájukat is tőled akarják! Meg attól,hogy nem tűnsz el akkor sem,ha baj van! Úgyhogy a kérdésre a válasz:IGEN,ha TENYÉSZTŐTŐL veszel kutyát garanciát kapsz a kutya származására .Azt viszont még az atyaúristen sem tudja garantálni,hogy az így vásárolt kutya élete végéig egészséges lesz,aki ilyet mond hazudik! Viszont a TENYÉSZTŐ segít akkor is,ha gáz van a kutyával! De nem is tudom miért irkálok itt,mert ez az ilyen barmoknak,akik ilyen kérdésekkel akarják lehúzni a TENYÉSZTŐKET soha nem fog a kis agyukig eljutni....
ott a pont az előttem szólónál...
nem tudom a kérdező mit akar elérni ezzel a sok egyforma kérdéssel.
Ha egy kis esze lenne már elgondolkodott volna azon hogy talán nem véletlenül nem ért vele egyet a többség...
(...vagy kell a kampány a frissen született kölyköknek, hogy el tudja adni? ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!