Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 2 westim. Az egyik fajtisz...

Van 2 westim. Az egyik fajtiszta, a másik is csak annyi szépséghibája van, hogy nagyobb egy picit a füle meg a hátán van egy barna csík. Szeretnék nekik majd kölyköket. Az apára hasonlítanak inkább vagy az anyára? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

nem nem ezt mondatm.

de amuyg meg én azt gondolom,ogy aki kiad egy kutyáért 40-50 ezer forintot az nem elsz oylan hülye hogy ehy év múlva kidobja,menhelyre adja.stb.

2009. febr. 21. 22:01
 22/68 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a Te véleményedről van szó: véleményed nem is lehet, mert abszolute nem ismered a témát, sem a kutyákat, sem a szaporítás Vs. tenyésztés közti ordító különbségeket.

Jól teszed, ha tájékozódsz. Alaposan.

2009. febr. 21. 22:03
 23/68 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális tenyésztő is azt fogja mondani, hogy a kutyának nem kell szülni (merthát te tudod biztos, hogy az milyen jó, és olcsó mulatság, kutyának és neked is...), és hogy inkább ivartalanítsd ki, ha nincs törzskönyve!
 24/68 anonim ***** válasza:
100%

"ez nem teljesen egy és ugyanaz a dolog."

Majd az lesz!

Mi lesz a kikutyák sorsa? Hiába csak 8 hónapos a kutyád, azt tudnod kell, hogy mi a célod? Pénzszerzés?

25/68 anonim ***** válasza:
100%

Ó, dehogyisnem lesz!!!! Ebből ne indulj ki! Tudod mennyi de mennyi történetet mesélhetnék csak én Neked a menhelyiekről??

Úgy 30-40 ilyen sztorim biztosan van, fajtatisztákkal...

Nem tudom igazán, hogy most indoklást keresel magadnak a szaporításra, vagy tényleg ennyire naívan állsz a dolgokhoz.

Egyik sem baj, senki nem úgy született, hogy érti-érzi ezeket a dolgokat. De ha már van kutyám, akkor kötelességem ismerni róla mindent.

2009. febr. 21. 22:05
 26/68 A kérdező kommentje:

nem

nem ..:d ez már nagyon vicces

2009. febr. 21. 22:06
 27/68 A kérdező kommentje:

hát ha bemész egy menhelyre 10 kutyából 10 keverék.

nagyon nagyon ritka az a dolog h fajtiszta kutya lenne bennt!

2009. febr. 21. 22:08
 28/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ritka. Sőt.

Járj utána, ha nem hiszed: pl nézz ide: www.illatosut.hu

(Mondjuk én a keverékeket nem szoktam a fajtatisztáktól megkülönböztetni-egyik sem tehet róla, minek született.)

Kutyák örökbeadásával, védelmével foglalkozom, rengeteg menhelyen dolgoztam és jártam már. Szívesen válaszolok, ha kérdezel- hiteles forrás vagyok a témában.

2009. febr. 21. 22:13
 29/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom te milyen meghelyen voltál... Én csak egyszer votlam de az is elég volt, hogy olyan fajtát lássak, amit még kiállításon sem! Aki meg menhelyen dolgozik, csak jobban tudja mint te!
2009. febr. 21. 22:14
 30/68 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nekem, hogy a kutyamenhelyen kizárólag fajtiszta kutyák vannak! De ha mutatsz akár egyet is, amelyik nem az, szerintem Nobel díjat kapsz érte!
2009. febr. 21. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!