Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? A kutyám emberre...

Mit tegyek? A kutyám emberre támadott!

Figyelt kérdés

Az utcán sétáltunk, és egy részeg ember mindenkivel kötözködött, aki arra járt. Amikor odament a kutyához, és úgy tett, mint aki meg akarja ütni, a német juhászom kitépte a kezemből a pórázt (az én hibám, túl lazán fogtam), és ráment a férfi alkarjára. Visszarántottam a kutyát, és leszidtam. Aztán megkérdeztem az embertől, hogy jól van-e. Az ember a világát se tudta, de a kezén csak egy karcnyom volt, és kicsit vérzett, a kutya nem tudta rendesen elkapni. Elkísértem az ügyeletig, a kutyával nem volt semmi gond, szépen mellettem-mögöttem jött, ahogy szokott. Az ember azt mondta, nem tesz feljelentést, mert nincs jóban a rendőrökkel. A kutya jól van, elővigyázatosságból megnéztem a fogait és a száját.

Ez mi volt??? Azelőtt soha nem csinált ilyet. Valószínű, hogy veszítettem a falkavezéri tekintélyből, mert ugye mindig a vezér intézkedik. Most mit gondoltok, mit kellene csinálnom? kivihetem még az utcára?

15/l

2011. febr. 26. 16:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Na most aztán jól megkevertétek szegényt...

Idáig csak azt olvasta, hallotta, a falkavezér adhat parancsot a kutyának , a kutya magától nem dönthet úgy, hogy ő most megvédi. Erre a legtöbb hozzászóló dícséri az ebet, milyen remek kutya.

Szerintem is jó kutya:))

Kedves kérdező!

A legtöbb helyen kötelező a kosár viselése. Hordd magadnál, és ha gáz van, utólag szépen ráhúzod a kutya fejére. A kutyádat pedig tanítsad meg teljes biztonsággal ereszteni, ha te rászólsz.

2011. febr. 26. 19:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy szájkosár csak abban az esetben kell, ha nincs a kutyán póráz, egyébként nem kötelező.

A kutyád NAGYON HELYESEN cselekedett, én is meg szoktam védeni magam, ha bántanak, vagy ha bántani akarnak. (önvédelemnek hívják) :)

2011. febr. 27. 17:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Tisztelt kutyások! Érdemes lenne mindenkinek a saját lakóhelye kutyatartási rendeletét elolvasni. Mostanában pl Pesten igencsak beindultak a szürkeruhások. Nagy általánosságban póráz és szájkosár kötelező. Van, ahol magasság, van, ahol testméret szerint szelektálnak.
2011. febr. 27. 21:18
 24/25 zeusz4 ***** válasza:
Tény és való nem árt a szájkosár,DE a kutyád csak meg akart védeni
2011. márc. 9. 16:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Az a dolga hogy megvédjen. Mi a baj ezzel? Te vagy neki az első. Apádat is kinyírná érted.... Nekem is németjuhászom van. Ő is ilyen csak ő már fanatikus.... Kezet se tudok fogni senkivel mert azt hiszi bántani akar és mindenkire gyanakszik. Kocsi, motor, bicikli, gyalogos, másik kutyák.... Csak engem lát. Anyám szerint belém zúgott.:DD
2011. júl. 18. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!