Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg fog halni a kutyám?

Meg fog halni a kutyám?

Figyelt kérdés

Már hetek óta egyre jobban hullik a szőre, csupa fehér már a fekhelye. Tegnap hányt is. Biztos állandóan szédül, mert amikor lefekszik, többször körbefordul. Az orra teljesen nedves, nagyon ijesztő. Ma láttam, hogy a pisilőjén vércsepp volt.

Az interneten olvastam kutyabetegségekről, úgy gondolom, hogy már nem sok van hátra neki. Még csak 2 éves kislány kutya, szörnyű, hogy így járt.

Arra gondoltam, hogy holnap szólok apukám barátjának, aki vadász, hogy lője le. Nem tudnám elviselni, hogy halála előtt hetekig szenvedjen.

2011. febr. 24. 16:57
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én ezt a kérdést végigolvastam, én arra gondoltam, ezt egy gyerek írta. Mivel nyolc évesen még én sem voltam kutyaszakértő, ezért elhittem, hogy egy gyerek ennyire nem ismeri a kutyákat. Valamint az is hihető, hogy a körülötte élő felnőttek oly mértékben lesz*arják mi van a kutyával, hogy képesek bekajálni a gyerek meséjét és lelőni a kutyát. Ezért írtam egy normális hangnemű, nemanyázós választ.

Jártál te már magyar faluban, kedves kutató-kérdező? Mert ez a magyar valóság. Mindenkinek van kutyája, a legtöbben semmit nem tudnak róla, ki van kötve a kert végében, hogy ugassa az idegeneket. Ennyi. Beszabadulna egy magyar faluba az RSPCA sokkot kapnának. A szomszédunknak minden télen megfagy 1-2 kutyája, a felesleges kölyköket a tiszába dobálják és a legtöbb kutya, rozsdás, korhadó fémhordóban alszik, valamiért ez lett a divat.

Szóval igenis elképzelhető, hogy valaki ennyire nem ért a kutyához/ennyire nem érdekli.

Tehát felesleges volt kamukérdést kiírni, mert mindig voltak és lesznek olyanok akik valóban ilyen barmok. Ezért a heves reagálás, sokan tisztában vannak a helyzettel.

2011. febr. 27. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!