Meg fog halni a kutyám?
Már hetek óta egyre jobban hullik a szőre, csupa fehér már a fekhelye. Tegnap hányt is. Biztos állandóan szédül, mert amikor lefekszik, többször körbefordul. Az orra teljesen nedves, nagyon ijesztő. Ma láttam, hogy a pisilőjén vércsepp volt.
Az interneten olvastam kutyabetegségekről, úgy gondolom, hogy már nem sok van hátra neki. Még csak 2 éves kislány kutya, szörnyű, hogy így járt.
Arra gondoltam, hogy holnap szólok apukám barátjának, aki vadász, hogy lője le. Nem tudnám elviselni, hogy halála előtt hetekig szenvedjen.
Amikor én ezt a kérdést végigolvastam, én arra gondoltam, ezt egy gyerek írta. Mivel nyolc évesen még én sem voltam kutyaszakértő, ezért elhittem, hogy egy gyerek ennyire nem ismeri a kutyákat. Valamint az is hihető, hogy a körülötte élő felnőttek oly mértékben lesz*arják mi van a kutyával, hogy képesek bekajálni a gyerek meséjét és lelőni a kutyát. Ezért írtam egy normális hangnemű, nemanyázós választ.
Jártál te már magyar faluban, kedves kutató-kérdező? Mert ez a magyar valóság. Mindenkinek van kutyája, a legtöbben semmit nem tudnak róla, ki van kötve a kert végében, hogy ugassa az idegeneket. Ennyi. Beszabadulna egy magyar faluba az RSPCA sokkot kapnának. A szomszédunknak minden télen megfagy 1-2 kutyája, a felesleges kölyköket a tiszába dobálják és a legtöbb kutya, rozsdás, korhadó fémhordóban alszik, valamiért ez lett a divat.
Szóval igenis elképzelhető, hogy valaki ennyire nem ért a kutyához/ennyire nem érdekli.
Tehát felesleges volt kamukérdést kiírni, mert mindig voltak és lesznek olyanok akik valóban ilyen barmok. Ezért a heves reagálás, sokan tisztában vannak a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!