Meg fog halni a kutyám?
Már hetek óta egyre jobban hullik a szőre, csupa fehér már a fekhelye. Tegnap hányt is. Biztos állandóan szédül, mert amikor lefekszik, többször körbefordul. Az orra teljesen nedves, nagyon ijesztő. Ma láttam, hogy a pisilőjén vércsepp volt.
Az interneten olvastam kutyabetegségekről, úgy gondolom, hogy már nem sok van hátra neki. Még csak 2 éves kislány kutya, szörnyű, hogy így járt.
Arra gondoltam, hogy holnap szólok apukám barátjának, aki vadász, hogy lője le. Nem tudnám elviselni, hogy halála előtt hetekig szenvedjen.
Eh gyorsan végig szaladtam a kérdésen és most nézem hogy szuka:
vér a pisilőn = tüzel.
De ahogy picit jobban végig olvastam a kérdést és a válaszokat, tényleg igaz lehet, hogy a kérdés önmagában kamu.....
Miért gondoljátok, hogy jobb lenne Nellinek, ha az állatorvos méreginjekciójától szenvedne hosszú ideig, mint ha egy lövéstől egy másodperc alatt meghalna? Nem szeretném, ha szenvedne.
Nagyon kegyetlenek vagytok.
Ha ez nem kamu, akkor nálad szánalmasabb emberrel ritkán találkozom.
Lehet, hogy a kutyának nincs is komoly baja. Egyszerűen csak ki kellene hívni az állatorvost. Ha te beteg lennél, akkor apád hívja a barátját, és lelövetne?
Ilyenkor az a kérdés pattog bennem, hogy ilyen emberek hogy létezhetnek? ilyen intelligencia szinttel hogy tud valaki egyáltalán életben maradni?
Mond ha te beteg vagy mit csinálsz? olyanról hogy doki hallottál már? vidd azt a szerencsétlen állatot orvoshoz, majd ő elmondja hogy meglehet-e menteni, és ha igen hogyan
Méreginjekciótól szenved?
Mondd,láttál már szakszerűen,állatorvos által végzett altatást?
Elmondom,hogy van:nekünk 17 éves korában lett olyan beteg a kutyánk,hogy az altatás szóbajött.Váratlanul lett nagyon-nagyon rosszul.
Elvittük egy klinikára.Az állatorvos ALAPOSAN megvizsgálta,gyorslabor stb.akkor Ő mondta ki,hogy a leghumánusabb lenne elengednünk az öreget,neki az lesz a legjobb.
Kiment a személyzet a rendelőből,hogy elköszönhessünk a kutyánktól.Később visszajöttek,az orvos adott a kutyának egy műtéti altatást,végig vele lehettünk.Utána,mikor már mélyen aludt,kapta a 2.injekciót,az állította le a szívét.
Egyáltalán nem szenvedett,békésen elaludt.
Na így csinálják ezt normáliséknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!