Meg fog halni a kutyám?
Már hetek óta egyre jobban hullik a szőre, csupa fehér már a fekhelye. Tegnap hányt is. Biztos állandóan szédül, mert amikor lefekszik, többször körbefordul. Az orra teljesen nedves, nagyon ijesztő. Ma láttam, hogy a pisilőjén vércsepp volt.
Az interneten olvastam kutyabetegségekről, úgy gondolom, hogy már nem sok van hátra neki. Még csak 2 éves kislány kutya, szörnyű, hogy így járt.
Arra gondoltam, hogy holnap szólok apukám barátjának, aki vadász, hogy lője le. Nem tudnám elviselni, hogy halála előtt hetekig szenvedjen.
Hát köszönöm, hogy meg akartok vigasztalni, hogy meggyógyul, meg ilyenek, de ha egyszer ilyen beteg a kutya, akkor higgyétek el, neki is jobb lesz, ha nem szenved.
Beszéltem a vadásszal, szombaton ráér.
Fantasztikus, akkor ez nem is volt kérdés? Hány éves vagy?
Egy nagy kamukérdés, az biztos... Nincs ilyen hülye ember!
Ki fogják tudni deríteni,kik vagytok,ugyanis ha a vadásszal lövetitek le,az állatkínzás BŰNCSELEKMÉNYE.
Elmentettem minden oldalt és megfelelő helyen jelenteni fogom.
Majd a hatóság intézkedik,hogy megkapjátok,ami jár.
Ja hát állatorvosi diplomád is van, laborral a pincédbe ahol elvégezted a szükséges vizsgálatokat és megtudod állapítani hogy a kutya menthetetlen... akkor már csak az nem értem mit kérdezgetsz itt minket?
.... egyébként meg valóban jobb lesz annak a kutyának holtan mint egx ilyen gazdinak nem nevezhető lény mellett.
A kutyád halálos beteg. Vedlik,és tüzel. Nem hiszem el,hogy ilyen idióták léteznek....
Ha lelöveted a kutyát,az bűncselekmény. A hatóságok nem fognak örülni neki.... Csakhogy tudd,kideríthető,hogy ki vagy...
Egyszerűen meg akar szabadulni a teherré vált kutyától és azt szeretné,hogy helyeseljük a döntését.
Tényleg ki lehet deríteni a kilétét.
A radikálisok is ki tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!