Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg fog halni a kutyám?

Meg fog halni a kutyám?

Figyelt kérdés

Már hetek óta egyre jobban hullik a szőre, csupa fehér már a fekhelye. Tegnap hányt is. Biztos állandóan szédül, mert amikor lefekszik, többször körbefordul. Az orra teljesen nedves, nagyon ijesztő. Ma láttam, hogy a pisilőjén vércsepp volt.

Az interneten olvastam kutyabetegségekről, úgy gondolom, hogy már nem sok van hátra neki. Még csak 2 éves kislány kutya, szörnyű, hogy így járt.

Arra gondoltam, hogy holnap szólok apukám barátjának, aki vadász, hogy lője le. Nem tudnám elviselni, hogy halála előtt hetekig szenvedjen.

2011. febr. 24. 16:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
64%
A kutyád nem szenved, pusztán szüksége lenne egy állatorvosi vizsgálatra, meg egy normális gazdára.
2011. febr. 25. 12:55
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Kamu az egész :D
2011. febr. 25. 14:29
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy érzem!
2011. febr. 25. 14:42
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kamu.
2011. febr. 25. 15:08
 35/41 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést igazából át kellene tenni a „Mentális egészség” kategóriába.

Nem öncélú szívatás volt, hanem egy önismereti teszt számotokra.

Itt a kutyás témakört megszállta egy kutyatartást csak mérsékelten ismerő, többségében csekély értelmű széplelkekből álló, realitásokkal nem törődő brancs.

Aki nem a „tündi-bündi kutyuli”-stílusban szól hozzá, azt lepontozzák. Aki más tapasztalatról ír, mint itt a többség, azt lepontozzák. Aki egy kamu kérdésre vicces választ ad, azon felháborodnak, a sárga földig lepontozzák, hogy hogy lehet az illető ilyen gonosz.

Ezért írtam egy olyan kamu kérdést, amit már egy minimális intelligenciával és realitásérzékkel fel lehet ismerni, ahogy a kedves 4. hozzászóló tette. (És elképesztő módon, sokaknak még ez sem volt elég, hogy megvizsgálják a dolgot, és elkattintsanak innen.)

A kutyával kapcsolatban csupa olyan tünetet írtam le, amiről közismert, hogy nem betegség. Sőt, amiről minden hozzáértő tudja, hogy közismert: azaz nem nagyon van olyan ember, aki ezeket nem tudja. (A biztonság kedvéért, hogy ne lehessen egy végletesen buta kérdezőre gyanakodni, ezért értelmes fogalmazással, helyesírási hibák tucatjai nélkül írtam, nehogy valakit félrevezessek.)

(Gy.k.: még a hányás sem feltétlenül betegség jele. A kutya, mint minden húsevő emlős, rendszeres önhánytatással szabadul meg a gyomrában lerakódó emészthetetlen anyagoktól, ill. túlzabált ételtől.)

Most is az történt, ami szokott: a végletesen ostoba emberek a kérdés végiggondolása, elemzése helyett agresszívvá váltak. (Pont azért írtam a kérdést, hogy biztos lehessen mindenki a kérdés fake-voltában.)

Természetesen, nem az a probléma, ha valaki szereti az állatokat, hanem ha ennek ürügyén biztos ismeretek nélkül támad rá másokra, pontozza le a neki túl magas színvonalú, ill. humoros válaszokat.

Ez a mentalitás már sok kutyához értő embert riasztott el innen.

Összefoglalva: akinek nem volt teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem egy valós kérdés, attól azt kérem, hogy szimplán csak írja meg a véleményét a kutyás kérdésekben, de felejtse el a piros kezek nyomkodását, mert bizony nincs meg hozzá a kellő kutyás ismerete és/vagy intelligenciája.

(Tettem mindezt a kutyás részleg színvonalának emelése érdekében. Köszönetet nem várok.)

2011. febr. 26. 18:48
 36/41 anonim ***** válasza:

Nemigen fogod tudni emelni.

Főleg amíg tele van az oldal "Bodrika apuka/anyuka szeretne lenni"jellegű,agykárosultak által feltett kérdésekkel.Arra mindig ugrani fognak azok,akik nap mint nap látják ennek a mentalitásnak az áldozatait meghalni.

2011. febr. 26. 19:27
 37/41 rucijja ***** válasza:
100%

Kedves "kérdező"!

Lehet, hogy kamu volt a kérdés,de ezek szerint neked nincs fogalmad arról ,mennyien vannak akik helytelenül tartanak kutyát, vagy fogalmuk sincs mmikor beteg a kutyájuk!Mivel még maga a kérdés nem is váltana ki az emberekből különösebben agrasszív hozzáállást,mert hát aki nem tud az kérdez...Nincs ezzel gond, viszont az utána lévő hozzászólásod,egyszerűen felháborítja az embereket.

Az pedig ,hogy nyilvánvalóan fake, az azért nem nyilvánvaló annyira, mert rengeteg felelőtlen buta ember van......

Láttam már fake kérdést többször, ami nagyon hamar kidrült, de amikor egy állatot valaki megöletne és mondjuk 99% az esélye annak, hogy kamu a kérdés, de ott van az az 1% ,hogy igaz, akkor az emberben felmerül, hogy mivan ,ha ez a bizonyos ember tényleg annyira hülye ,hogy megöletne egy állatot a semmiért.......

2011. febr. 26. 21:02
 38/41 anonim ***** válasza:

Így van!

A szomszédom azért lövette le az egyébként eészséges puliját,mert az lopta a csirkét.

2011. febr. 26. 21:26
 39/41 hell-ikon ***** válasza:
100%

Egy felmérésnek talán jó volt... viszont ha picit jobban átgondolom, akkor még annak sem.

Csupán azért, mert amit kiszerettél volna ezzel mutatni, az nap, mint nap látszik az egyéb kérdésekre adott válaszokon.

Hisz te magad is leírod, hogy az ide érkezett válaszok többsége (ill. az azokra érkező reakciók) milyen szinten tükrözik az itteni helyzetet.

Tehát te sem vártál mást, mint kaptál.

Az, hogy számunkra volt ez egy önismereti teszt... nos, aki nem akar az ezután sem fog változni, aki viszont hajlandó rá, enélkül is megteszi, én legalábbis így gondolom (remélem).

Ettől a színvonal nem fog emelkedni, nem hiszem el, hogy ténylegesen ezt ettől a kérdéstől elvárod.

Amit viszont tényleg tehetsz az oldal jobbá tétele érdekében az az, hogy normális hangnemben leírod a válaszaid az adott kérdésekre és nem foglalkozol a pontozásokkal.

(Személy szerint én teszem. Nem érdekel ha fel v. le pontoznak valamiért, mert nem azért válaszolok, hanem azért, hogy valamelyest megpróbáljak segíteni. Pontozni is ritkán szoktam, leginkább akkor mikor csak csupa személyeskedésből áll egy hozzászólás és semmi köze nincs a kérdéshez).

Mivel általában sietve olvasok el egy-egy kérdést (mert nem tehetem meg, hogy egész nap a gép előtt üljek), gyakran megesik, hogy félreolvasok valamit, vagy kimarad valami, vagy nem tűnik fel rögtön, hogy egy adott kérdés csak hoax lenne (mint jelen esetben:)), hanem csak később, mikor valamiért újra olvasom az egészet.

Ez nem mentség, csak írom, hogy van ilyen is. Ha nálam előfordulhat, másnál is.

2011. febr. 27. 06:54
 40/41 hell-ikon ***** válasza:

"Személy szerint én teszem"

+ezt

Azaz "Személy szerint én ezt teszem".

2011. febr. 27. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!