Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy erős, nagytestű kutya...

Ha egy erős, nagytestű kutya harapásnál szájzárat kap, már lehetetlen szétnyitni a száját?

Figyelt kérdés

Biztosan ismerős már a nevem az oldalon, elég sok kérdést meg szoktam válaszolni, viszont a szájzárról nem nagyon hallottam sokat.

Tegnap az esti kutyasétáltatásnál olyan 6-7 kutyával voltunk. Aztán jött egy hatalmas amstaff, egyenesen rátámadott az egyik francia bulldogra. Szegényke annyira megijedt, kénytelen volt megvédeni magát, így verekedés tört ki. Az amstaff ráfogott a fülére, de a gazdája gyorsan leszedte róla. Szerencsére egyikőjük sem sebesült meg, de mindenki megijedt. Amikor mentünk ketten haza a francia bulldog gazdájával, panaszkodott, hogy miért nem fogja pórázra a kutyáját, amikor köztudott a környéken, hogy megtámadja a fiú kutyákat, és a gazdája jól tudja hogy ő(a bulldog gazdája) terhes, már nem tud úgy ugrani a kutyák után, mint pár hónappal azelőtt. Nagyon sajnáltam. Az utána következő mondat jobban felkeltette a figyelmemet: "Ha kap egy olyan szájzárat a staffi, leszakítja a fülét, altathatom el a kutyámat!".

A szájzár valóban ilyen erős, hogy lehetetlen szétnyitni az állkapcsát a kutyának? Szörnyű rémálmaim voltak az este, hogy a staffi elkapja az én 6 hónapos havanesem-et, és kinyírja :( És rájöttem, hogy Szpájkinak vége lett volna mint a botnak!

2011. febr. 21. 10:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az én kutyámmal sétáltam, odajött random egy palota pincsi morgott és néha oda kapott a kutyámhoz az enyém tűrte de aztán megunta megfogta a pincsit rázott rajta kettőt majd földhöz vágta.
2020. ápr. 10. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!