Hogyan érhetném el, hogy a kutyámnak ne legyen ennyire erős kutya szaga?
Figyelt kérdés
nagyon rossz szaga van, erős, ismerőseimnek a kutyáinak nincs ennyire erős szaga..shampoon már van, de nemsokat használ....van esetleg valamilyen más módszer? légyszi értelmes válaszokat írjatok. köszi2010. nov. 6. 14:52
1/9 anonim válasza:
A legegyszerűbb az ha elviszed kutyakozmetikushoz megfürdetik rendbe rakják meg parfümöt is kap legalább is a mienk igen.:D
2/9 anonim válasza:
Mi megkérdeztük az állatdokit,amikor az egyik kutyánk elég "szagos " volt,azt mondta ki kell nyomni a bűzmirigyét,és akkor nem lesz annyira erős szaga.Az még jót is tesz neki,mert ha nagyon tele van a mirigye,és nem bír kiürülni,abból később más baja is lehet!
4/9 anonim válasza:
b@szki kutyának kutya szaga embernek ember szaga van. Cigánynak cigány szaga. Fehérnek fehér szaga, stb. Nem birod nem kell eröltetni. Különben is. A kutya a szabadba való.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is vidd kozmetikushoz.
Ha pedig nem szeretnéd oda vinni:
Nem tudom milyen sampont használtál rá,de lehet ki kéne próbálnod másikat és lehet kapni kutyaparfümöt is.
6/9 anonim válasza:
hidd el vidd kutyakozmetikushoz bűzmirigyet,szőrét mindent megcsinálnak! hát igen mondjuk akutyának kutya szaga van de segít a kutyakozmetikus hisz azért van.
7/9 A kérdező kommentje:
akkor majd elviszem h nyomják ki neki a bűzmirigyét, köszi, mellesleg aki azt írta h az embernek ember szaga a kutyának kutya szaga stb van, nincs tisztában pl azzal h az ember max akkor lesz büdös ha nem fürdik pár napig, de a normális ember minden nap fürdik vagy két naponta, a kutyát nem lehet mindennap fürdetni, se két naponta mert nem tesz jót a szőrének és a bőrének...
2010. nov. 6. 16:41
8/9 anonim válasza:
Azon is múlik, hogy mivel eteted.
Nekünk a bűzmirigyével semmi gondunk nem volt, viszont amikor váltottunk neki másik száraz kaját, hihetetlen módon elmult a "szaga"
Ő kinti, nagytestű kutya, igy a fürdetés az nem lett volna megoldás, főleg télen.
Remélhetőleg megoldódik a problémád.
9/9 anonim válasza:
Én vagyok az a válaszoló aki az ember szagot írta. Hulye vagy. Ha a fekete fürdik, akkor is irritálni fog a szaga, te unintelligens b@rom. Nekem ne oszd az észt. És ha nem bírod a szagát nem kell tartani ENNYI! AZ EGY KUTYA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!