Melyik a legerősebb őrző-védő kutya? Tényleg igaz, hogy a Kangalnak olyan erős harapása van mint egy oroszlánnak? A Kangal a legerősebb kutya?
Hány éves vagy, hogy ilyen marhaságot kérdezel? Láttál már oroszlánt? Meg kutyát?
Egyébként a hiéna harapása az nagyon erős. Talán a legerősebb. Tarts azt.
Az lehet. Mondjuk, a oroszlan harapasa nem egy nagy "vasisdas"... A macskafelek harapasa egy vicc azokhoz az allatokhoz kepest, amik tenyleg "arra vannak, hogy harapjanak". Szoval, szerintem egy komoly kutya (talan meg egy nemetjuhasz is) erosebben harap, mint egy oroszlan. :P
Ha harapast akarsz, akkor mint mar tanacsoltak, hiena, ha az tul sokat rohog, akkor meg aligatorteknos. Ha to partjan elsz, akkor meg tigriscapa.
Gyakrabban kéne kutyás műsorokat néznem.:)
Nem tudom, lehet.
Legerősebb ő.v. kutya szerintem a komondor. Nem vicc! Hatalmas, tiszta izom, és a bundája harapásálló! Nem azt mondom, hogy legyőzhetetlen, de bármelyik felkészített, harcoltatott kutyának komoly ellenfél lehet!
Én is hallottam már hogy a Kangal a legerősebb, és néhány tag majdnem a legnagyobb is!Egy videón összeverekedik mindenféle kutyával pitbullal,argentin dogal,rotival...na meg medvével is meg ilyesmikkel (ami persze nekem nem jön be mert a kutya nem viadalra való).Most nem tudom linkelni,majd ha otthon leszek azért belinkelem!
Még hogy komondor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!