Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszták?

Szerintetek fajtatiszták?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 10. 11:35
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:01

Hát komolyan mondom, milyen emberek vannak!

35. hetes terhes vagyok. A lépcsőket sem látom már, akkora pocim van, de naponta legalább 1x leviszem a kutyám, pedig csivi, mégis bazira benne van a mehetnék.

Szegény kis beagle. Milyen élete lehet!? Minek az ilyennek kutya? Vagy bármilyen más állat. Lehet, tényleg fel kéne jelenteni.

2011. febr. 12. 16:23
 42/47 anonim ***** válasza:

Hát igen, a kis kutyás csapatunkkal már rajta vagyunk az ügyön. 13 éves vagyok, és ezeket felnőttekkel beszéljük meg, mégis benne vagyok. Hogy egy 16 éves ennyire buta legyen... azt mondanám hogy lehetetlen de sajnos itt az élő példa.

Sok sikert a babához :-)

2011. febr. 12. 16:30
 43/47 anonim ***** válasza:

Itt is nagyon okosat írt be!

Kirázott a frász tőle!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1545068

2011. febr. 12. 16:53
 44/47 anonim ***** válasza:
Úristen...
2011. febr. 12. 18:39
 45/47 anonim ***** válasza:

És milyen fajta az a "csivi vauvau:D" ??

Ez a 16 éves csajszi egy idióta már bocsánat.

Szegény kutya.

Amúgy meg a wikipedia is írja:

"...Némely országokban 2.5 kg alatt nem engedélyezett a fajta tenyésztése."

Még hogy extra mini....

2011. febr. 12. 20:25
 46/47 anonim ***** válasza:
Csak sajnos Magyarország nem "némely ország". De a szaporítók amúgy sem standard szerint munkálkodnak, ugyhogy nagyívben tojnak rá, hogy mi engdedélyezett és mi nem.
2011. febr. 12. 20:46
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az a buta 16 éves utánaolvastam a témának és rájjötem hogy nincsen igazam és hogy a kutyámnak ez nem jó. Ki lett ivartalanítva és a kölykeinek felkerestem a gazdáit hogy megnézzem hogy vannak és ajánlottam nekik az ivartalanítást:))) köszönöm hogy helyes útra térítettetek és bocsánat hogy hurikánt kavartam!!
2011. márc. 25. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!