Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszták?

Szerintetek fajtatiszták?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 10. 11:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Úristen! Miért fedezteted? Hamar el fog pusztulni, ha nem állítod le az elletésben. Szegénykém :(
2011. febr. 10. 17:10
 32/47 A kérdező kommentje:
Te nem szoktad sétáltatni a yorkidat csak táskában viszed? A szüleid nem mondták még, hogy ez nem plüss kutya?
2011. febr. 10. 17:16
 33/47 A kérdező kommentje:
Vanyyy neked havanese kutyusod van, ugye?
2011. febr. 10. 17:47
 34/47 anonim ***** válasza:
igen:) és imádom
2011. febr. 10. 19:15
 35/47 A kérdező kommentje:
Nekem is az van:-) 7 hónapos, és én is imádom:-)
2011. febr. 10. 20:12
 36/47 anonim ***** válasza:

Képet:) Biztos nagyon aranyos! Mondjuk én még nem láttam csúnya kutyát... :P

Az enyém 6 hónapos, kan kutyus

[link]

[link]

Ja és Spikey a neve /Szpájki/

2011. febr. 11. 08:39
 37/47 anonim ***** válasza:
Nagyon édes:)
2011. febr. 11. 11:10
 38/47 anonim ***** válasza:

Nekünk csivink van, és imádjuk.

2 éve hoztuk el a kennelből, és akkor volt 75 ezer Ft. Nincs törzskönyve, csak hitelesített származási lapja, nem kértünk törzskönyvet mikor lefoglaltuk a kis makit. tenyészteni nem akarjuk, hobbi kutyának tökéletes. Chippeltetve van, oltásai rendben voltak. Elvittük állatorvoshoz, aki meglátta és rögtön mondta, hogy tökéletes standard csivava.

Szörnyű, hogy egyesek mit meg nem tesznek, hogy pénzt sajtoljanak ki ezekből a tüneményes kis lényekből, és itt most az összes kutyeszt értem.

A legrosszabb, hogy néhány embert hogy meg tudnak vezetni. Pár utcával tőlünk egy néni megállított kutyasétáltatás közben, hogy az én kutyám milyen fajta, mert nagyon aranyos. Mondom, hogy hosszú szőrű csivava. Mivel jó fej vagyok, :) visszakérdeztem, hogy az övé milyen fajta (látványosan keverék a kutya), mire mondta, hogy az övé is csivava, csak a nagyobb fajta, mert az ilyen picik mint az enyém nagyon drágák, ő a Tomit 45 ezerért vette!!!! Hát azt hittem, dobok egy hátast. A kutya kb 10 kiló volt, és kb fél méter magas.

2011. febr. 11. 23:49
 39/47 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Elolvastam vanyyy linkjeit.

Háááát, ghgbd válaszai nem egyszerűek az biztos. Hogy 16 évesen valaki ennyire h.lye legyen!!!!

Borzasztó. Csivavától yorkinak kölykök, és a tenyészete legszebb kölykei?!?!?!?!

Mi van? Meg extra mini yorki tenyészet törzskönyv nélkül? Amikor mi elhoztuk a kis manókámat, előszedettünk minden adatot, amik a szüleivel kapcsolatosak voltak. Pedig osztrák apától és magyar anyától származik, de tenyészszemlés kutyik mindketten. Ük szülőkig szól a származási lapja.

Szörnyű bele gondolni, hogy milyen kutyák kerülhettek ki a híres "tenyészetéből".

2011. febr. 12. 00:01
 40/47 anonim ***** válasza:

Ugye? Még tudnék linkelni egy párat, mert én minden nap feljövök, minden kérdést megnézek és hát látom a borzalmas válaszait...

Nemrég jöttem föl a sétából, 5 kutyával sétáltunk, és azt beszéljük éppen, hogy keresni kéne valami állatvédőket, mert van egy ember, aki vett egy beaglet, és nem hordja le, a kutya szinte megbolondult mert semmilyen inger nem éri. Mivel nem viszik le, bepisil bekakál, és hogy ne piszkoljon be, nem kap enni,inni a kutyus+még verik is! :'(

Csak tátottam a számat! Ráadásul volt egy staffija, de ő így purcant ki.

2011. febr. 12. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!