Vélemények a Staffordshire bullterrierről? Szerintetek ezek a kölykök fajtatiszták?
2010. aug. 30. 14:51
1/4 anonim válasza:
jó kutyák csak jól kell velük bánni!fajtiszták
2/4 anonim válasza:
Én imádom őket! Remélem ha külön fogok lakni akkor lehet majd egy nekem is :)
Szigorúan kell őket fogni, de nagyon hálás lesz érte. Tuti h meg fog védeni ha bajba kerülsz és jó társad lesz.
Biztos fajtatiszták a picik !!!
3/4 anonim válasza:
Dúl bennük az energia, ezt mindenképpen le kell vezetni (kutyasuli, agility, súlyhúzás, vagy bármi, ami érdekli őket).
E mellett hihetlen gazdacentrikusak, de csak akkor, ha a gazdi kiérdemelte a tiszteletüket. Az agresszív fellépést abszolút nem tolerálják. Rájuk (szerintem egy kutyára sem) így egyáltalán nem lehet hatni.
Okos, tanulékony, szeretni való izomgolyók.
Náluk nagyon igaz a mondás:
A legjobb kutya, a fáradt kutya.
4/4 anonim válasza:
A kicsik szerintem fajtatiszták. Imádom ezt a fajtát! Tény, hogy sokat kell foglalkozni velük, lekötni az energiájukat, tanítgatni stb. Amúgy szó szerint rajonganak a gazdájukért, ha jól bánnak velük. Nagyon hálás kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!