Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszták?

Szerintetek fajtatiszták?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 10. 11:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Hogy mondhat ilyen határozottan nekem ekkora hazugságot? :O

Igen, igen! Nagy határozott hangon. Nem is tudom mit mondjak. Tudod mit, csak azt mondom, ne őt pénzeld, 10ezerrel többért már TENYÉSZTŐTŐL kapsz, normális kutyát!

2011. febr. 10. 16:22
 22/47 A kérdező kommentje:
:-) Köszi a hívást. Nem szeretnék most kutyust venni. Van egy törzskönyves kutyusom. 80.000-ért vettem, kétszer oltva, féregtelenítve, chippel, törzskönyvvel plusz 6000-et fizettem az útlevélért. Szuper egészséges, gyönyörű kiskutya. Nem csivava. Ehhez képest ez a kutya 60.000 minden nélkül!! Eszem megáll!! Egyik barátnőm akart innen venni, mondanom sem kell, lebeszéltem!!
2011. febr. 10. 16:28
 23/47 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz amit írtál ghgbd. AKKOR CSAK GRATULÁLNI TUDOK...
2011. febr. 10. 16:30
 24/47 A kérdező kommentje:
Egyébként is, mi az az extra mini yorki??? Olyan nincs is, csak a selejtes kutyákat adják el úgy!!!!
2011. febr. 10. 16:37
 25/47 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, önszántából tetem, kíváncsi voltam. Örülök hogy lebeszélted a bnődet, még ezt a beszélgetést is meséld el neki ;)

Nem tudom hogy igaz e amit ez a csaj mond, de az biztos hogy nagyon idióta, múltkor asszem corgival, meg mopszal akarta fedeztetni az "extra mini yorkiját" és azt állította magáról hogy becsületes tenyésztő. höh.

2011. febr. 10. 16:43
 26/47 A kérdező kommentje:
Bele is halna szerencsétlen kutya:-( Úgy sajnálom, hogy így tönkretették a yorkikat. Egyik haveromnak van egy igazi yorkija, aki szuper vagány, igazi kis terrier. Nagyon jól van nevelve. Nem is 20.000-ért vette. Amióta megvette azóta is napi kapcsolatban vannak a tenyésztővel.
2011. febr. 10. 16:47
 27/47 anonim ***** válasza:
És az extra mininek votak kölykei??áhhhhh
2011. febr. 10. 16:47
 28/47 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy van akinek nincs ilyen sok pénze egy kutyusra, de azt már nem tudom megérteni, hogy miért nem jó akkor a keverék kutya. Legtöbb ember ráadásul ezeket a divatfajtákat akarja, de persze "ocsóóón". Aztán meg csodálkoznak, hogy beteg lesz. Annyi menhelyi kutyus vár szerető gazdira, az miért nem jó. Pénz nélkül Ferrarit sem kapok, annak ellenére, hogy szeretnék:-))
2011. febr. 10. 16:56
 29/47 anonim ***** válasza:

Hát igen én is nagyon sajnálom, de ha ennek a csajnak elolvasod a válaszait rájössz, hogy mennyire buta. Dícséretes, hogy legalább páran is, de tenyésztőtől vesznek kutyát. Találtam egy kérdést, nézd meg mit írt válasznak alá, elsírod magad:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1539481-egy-8..

Meg van még1:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1540091-mit-k..

2011. febr. 10. 16:57
 30/47 anonim ***** válasza:
az a szomorú hogy beszéltek itt rólam, de van extra mini yorki, mert ilyenre tenyesztették. és igen voltak kölykei, nemsokára jön a 3. kiskutyus minialom :))))))))))
2011. febr. 10. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!