Miért szökik el a kutyám?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel kint volt az utcán sikerült visszahoznom azóta láncon van mert nem tudtam, hogy hol szökött ki ma elengedtem egy kicsit szaladgálni és már menni is akart de a hátsó udvaron megtaláltam a helyet ahol kiszökött már besötétedett és nem tudtam megcsinálni de holnap befejezem! Arra lennék kíváncsi, hogy miért szökött el?
Nagyon jó helye van és nagyon nagy az udvar ahol bármikor tud szaladgálni rendesen van etetve és nem értem, hogy mi nem jó neki! Lassan 10hónapos lesz, elég nagy testű, fiú és Golden és Labrador keverék!
2011. febr. 7. 19:37
21/21 marcipanfelho válasza:
helyes :D minél sűrűbben annál jobb... és akkor nézz szét a kutyasulit illetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!