Miért szökik el a kutyám?
Tegnap reggel kint volt az utcán sikerült visszahoznom azóta láncon van mert nem tudtam, hogy hol szökött ki ma elengedtem egy kicsit szaladgálni és már menni is akart de a hátsó udvaron megtaláltam a helyet ahol kiszökött már besötétedett és nem tudtam megcsinálni de holnap befejezem! Arra lennék kíváncsi, hogy miért szökött el?
Nagyon jó helye van és nagyon nagy az udvar ahol bármikor tud szaladgálni rendesen van etetve és nem értem, hogy mi nem jó neki! Lassan 10hónapos lesz, elég nagy testű, fiú és Golden és Labrador keverék!
ivartalanítás? lehet tüzelő szuka van a környéken...
amúgy meg, a kutya magában nem rohangál az udvaron, vidd el sétálni, játszál vele, kergetőzzetek, labdázzatok... akkor nem fog unatkozni, meg szükni
ivartalanitsátok mielött ebböl a szökdösésből kiskutyák is lesznek!Meritsd ki a kutyád agyilag és mozgásilag is.
Én 13 éves vagyok,és boxerem van és nyugodtan kiviszem sétálni...de ő inkább szereti az udvart mert itt játszok vele az utcába meg csak járkálunk...
Ha a szomszédod vagy az utcában tüzelő szuka van akkor szerintem legyen addig megoldás a kennelbe zárás ne a láncra kötés!
Akkor kutya sulit ajánlok... vagy elöször jól fáraszd le az udvarba utána probáld meg kint sétáltatni. Ha nagyon húz akkor probáld vele azt a módszert amit nekem is ajánlottak amint megelöz vagy húz rögtön fordulj meg vele.... kicsit fura módszer hisz egy ideig biztos keringőzni fogtok.... de sokak szerint hasznos :)
De ezt megprobálhatod elöször az udvarba is :)
Remélem segitettem ... ha igen kérlek egy zöld hasznosat ^^
Az utolsó válaszoló leírta szinte úgyanazt amit én :)
remélem sikerül a kutyusoddal elérni hogy ne húzzon ^^
Ha viszont semmi kép nem sikerül akkor azonnal kutyasuli. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!