A kutyám miért ül állandóan a lábamra?
Miért csinálhatja azt a kutyám hogy mindig ráül a lábamra?(de csak az én lábamra máséra nem.
És még volna egy olyan kérdésem hogy az állat orvos megtudja mondani azt hogy a kutya faj tiszta-e vagy nem?
Szia!
Keverék kutyusod van, lehet benne moszkvaiőrkutya, bernáthegyi és kaukázusi is, de az is lehet, hogy már a nagyszülei is keverékek voltak.
Amúgy nagyon szép kutya!
"Ami a lábra ülést illeti: a kutya alapvetően nagyon ragaszkodik a gazdájához, és igényli az állandó testkontaktust. Számára az egyik legegyszerűbbb módja ennek, ha a lábadhoz símul, v ráül. Nem a tiszteletlenség, hanem a szeretet, és ragaszkodás jele."
Én is ezt akartam írni. Nekem is van egy nagyon "anyás" :) keverék kutyusom. Állandóan úgy ül/fekszik stb . . ., hogy hozzám érjen. :)
Én találtam még mikor pici volt és nagyon szeretjük egymást. Másnak nem csinálja a családban. :)
Vki írta, hogy ezzel, azt mutatja, hogy feletted áll a rangsorban. Ez mekkora baromság. Ez pont az ellenkezője. Elismeri, hogy te vagy a főnök, erősebbnek stb . . .-nek tart. A közeledben biztonságban érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!