Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miért ül állandóan a...

A kutyám miért ül állandóan a lábamra?

Figyelt kérdés

Miért csinálhatja azt a kutyám hogy mindig ráül a lábamra?(de csak az én lábamra máséra nem.

És még volna egy olyan kérdésem hogy az állat orvos megtudja mondani azt hogy a kutya faj tiszta-e vagy nem?

2009. febr. 9. 18:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
hát szerintem tuti bernáthegyi.
2009. febr. 10. 10:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem is rögtön a bernáthegyi jutott eszembe róla, de felülről keskenyebb az orra és a teste. mindenesetre nagyon szép kutya.:-)) az állatorvos az én talált kutyakölykömre azt mondta német vizsla keverék kan kutya, el is neveztem Tóbiásnak. aztán kiderült, hogy nőstény és labrador keverék.
2009. febr. 10. 11:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Keverék kutyusod van, lehet benne moszkvaiőrkutya, bernáthegyi és kaukázusi is, de az is lehet, hogy már a nagyszülei is keverékek voltak.

Amúgy nagyon szép kutya!

"Ami a lábra ülést illeti: a kutya alapvetően nagyon ragaszkodik a gazdájához, és igényli az állandó testkontaktust. Számára az egyik legegyszerűbbb módja ennek, ha a lábadhoz símul, v ráül. Nem a tiszteletlenség, hanem a szeretet, és ragaszkodás jele."

Én is ezt akartam írni. Nekem is van egy nagyon "anyás" :) keverék kutyusom. Állandóan úgy ül/fekszik stb . . ., hogy hozzám érjen. :)

Én találtam még mikor pici volt és nagyon szeretjük egymást. Másnak nem csinálja a családban. :)

Vki írta, hogy ezzel, azt mutatja, hogy feletted áll a rangsorban. Ez mekkora baromság. Ez pont az ellenkezője. Elismeri, hogy te vagy a főnök, erősebbnek stb . . .-nek tart. A közeledben biztonságban érzi magát.

2009. febr. 10. 16:32
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
szintem leonbergi keverék de nagyon gyönyörű kutya.
2009. febr. 10. 17:36
 25/28 anonim válasza:
A színei meg olyan bernáthegyisek..
2009. febr. 12. 13:22
 26/28 anonim ***** válasza:
a testalkata, meg a fejformája is bernáthegyis, de mivel keverék, még jó, hogy nem 100 %-osan olyan.
2009. febr. 12. 13:26
 27/28 A kérdező kommentje:
Helo mindenkinek nem gondoltam volna h ennyi válasz fog érkezni,nagyon köszi mindenkinek...xD
2009. febr. 13. 10:57
 28/28 anonim válasza:
Hello! Nekem is rászokott ülni, én is beírtam ezt a kérdést a google-be, h miért is. és ezekeet adta ki, hát..:DD tudom, régen írtad ezt kérdést. de azért írtam választ
2013. aug. 26. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!